Allerzielen bij Zuylen op donderdag 2 november

Op donderdag 2 november 2017 vieren we Allerzielen bij Zuylen. Op deze dag gedenken we dierbare overledene(n). Dit jaar doen we dat samen met u op een bijzondere manier.

Allerzielen

Tussen 10.00 en 15.00 uur is iedereen welkom in ons nieuwe grand-café waar we u een kopje koffie met iets lekkers aanbieden. Onze medewerkers die voor het onderhoud van het begraafpark zorgen, staan deze dag speciaal voor u klaar. Samen met hen kan u een bloemetje planten. Misschien heeft u andere wensen ten aanzien van het graf? Wij lopen en kijken graag met u mee.

Chrysanten

Bloemen, kaarsen en andere grafversieringen zijn te koop bij het grand-café of bij bloemisterij Koolen op het parkeerterrein. Natuurlijk ook chrysanten. Zij staan symbool voor Allerheiligen. Ruim 2000 jaar geleden werden deze al in China gekweekt: heilige bloemen die symbool staan voor een eeuwig leven, ook als je er niet meer bent…

Ook op het begraafpark zullen we rondlopen met koffie en beantwoorden we uw vragen. In het grand-café kunt u live luisteren naar Troostradio, het online muziekstation van Zuylen dat 24 uur per dag verzachtende muziek uitzendt. Bij de bedenker van Troostradio, Frits Steenbakker, kunt u zelf een nummer aanvragen. Verder zal Lisianne Fennema er zijn om u te vertellen over de bijzondere bijeenkomsten die Zuylen biedt. Dit najaar organiseren we weer prachtige lezingen en voorstellingen. Wie weet spreken ze u aan. U kunt er alvast meer over lezen op de pagina Lezingencyclus 2017-2018.

 

Simone Breukink over afscheid met een ziel