Vacature medewerker mortuarium (oproepbasis)

Zuylen is een uitvaartorganisatie met een uitstekende naam in Breda en omgeving.​ U komt te werken in een team van zeer ervaren en betrokken medewerkers, met een respectvolle en zorgvuldige kijk op uitvaartbegeleiding.

Wat gaat u bij ons doen?
U verzorgt overledenen in ons mortuarium of elders. Vaak is de familie daarbij aanwezig en begeleidt u hen. U draagt er zorg voor dat een overledene thuis, in ons uitvaartcentrum of elders op respectvolle wijze wordt opgebaard en u begeleidt de afscheidsbezoeken. Het overbrengen van overledenen van en naar bepaalde locaties behoort tot uw taak. Na ieder gebruik zorgt u dat de ruimtes en faciliteiten weer gebruiksklaar zijn. Het betreft een functie op oproepbasis voor een beperkt aantal uren per week.

Wat vragen wij van u?
Deze functie vraagt levenservaring, integriteit, een grote mate van invoelingsvermogen en een open en respectvolle houding ten opzichte van nabestaanden. Ervaring in de zorg of in hospitality betekent een voordeel. Het werk doet een groot beroep op de psychologische gesteldheid en vereist fysieke kracht. Wij werken met een rooster dat ook avond-, nacht- en weekenddiensten bevat. Het is dan ook zaak dat u geen verplichtingen hebt die uw inzet op ongeregelde tijden verhinderen. Het bezit van een geldig rijbewijs is vereist. Een adequate inzet vraagt om het wonen in Breda of directe omgeving.

Wat betekenen wij voor u?
U komt terecht in een ervaren organisatie met uitstekende faciliteiten. U kunt veel leren van uw gemotiveerde collega’s. Het is bijzonder dankbaar werk. De arbeidsvoorwaarden worden bepaald aan de hand van de CAO.

Hoe kunt u reageren?

U kunt uw brief met CV vóór 27 maart 2019 sturen naar Zuylen Uitvaartverzorging, t.a.v. de heer R.P.J.M. Stapper, r.stapper@zuylen.nl. Informatie over de functie kunt u bij hem krijgen, 076-5216877.