Wordt het cake, gebak, een bitterbal of luxe borrelhap?

De condoleance na de plechtigheid is een belangrijk onderdeel van het afscheid. Het geeft enerzijds ontlading en het biedt u en uw gasten de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Het voelt fijn als de condoleance qua locatie aansluit bij de overledene. Dat geldt ook voor de catering. Voor de een zal koffie met cake of een broodje volstaan, bij de ander past een borrel met bittergarnituur of luxe hapjes beter.

Omdat u maar één keer definitief afscheid neemt, helpen wij met het maken van de best passende keuze. Een goed uitgangspunt is de vraag in welke ambiance u en uw gasten zich prettig voelen. Zuylen heeft vijf condoleanceruimtes die variëren in grootte, sfeer en stijl. Zo hebben we traditionele ruimten, maar ook een prachtig grand-café. Een van de nieuwste condoleanceruimtes van Zuylen is horeca-gelegenheid De Ontmoeting. Deze moderne ruimte biedt plaats tot wel 300 personen en heeft een prachtige lichtinval.

Catering uitvaart

Welke van onze ruimtes u ook boekt, wij verzorgen met onze uitgebreide horeca-mogelijkheden ieders wens qua smaak en budget. Zo kunt u nog steeds kiezen voor de traditionele koffietafel met cake. Bijvoorbeeld omdat dat bij oma paste. Steeds vaker wordt ook de uitvaart catering persoonlijk. Door bijvoorbeeld het recept te gebruiken van de appeltaart die de overledene altijd maakte. Of de witte wijn te schenken die de overledene graag dronk.

Bij Zuylen hebben we een uitgebreide kaart samengesteld. Blader ‘De kaart van Zuylen 2021’ een rustig door.
Heeft u vragen of specifieke wensen? Bel ons dan even: 076-521 94 53.