Na de begrafenis

Als de begrafenis achter de rug is, zijn er nog belangrijke dingen te doen. Wil je een monument op het graf plaatsen? En zo ja, wat voor monument? En wat wil je daar mee uitdrukken? En wie kan zoiets maken? Wij kunnen je helpen de weg te vinden naar steenhouwers in de regio. We kunnen ook suggesties doen voor andere vormen voor het monument.
Of wellicht wil je juist groen op het graf planten. Daarmee draag je ook bij aan een stukje duurzaamheid. Deze keuzes beïnvloeden ook het onderhoud aan het graf.

Wellicht wil je juist het groen verzorgen. Of beperkt je je liever tot het schoonmaken van het monument. En wat zijn de openingstijden van de begraafplaats? Deze vindt u hier.

Onderhoud van de begraafplaats

En wie houdt nu eigenlijk de begraafplaats bij? Dat doen de medewerkers van buitendienst van Zuylen. 

Twee maanden voordat de termijn van grafrecht verstrijkt ontvang je van ons de vraag of je de grafrechten wil verlengen. Daar hoef je dus zelf niet aan te denken. Wel is het dan van belang dat wij jou kunnen bereiken. Wij hebben daarvoor jouw actuele huisadres nodig en jouw eventuele e-mailadres.

Maak kennis met de

begraafplaatsen in en om Breda

Zuylen beheert 11 begraafplaatsen in en om Breda. Elke begraafplaats heeft een eigen karakter en biedt verschillende mogelijkheden tot begraven.

Ontdek de 11 begraafplaatsen die Zuylen beheert. Elk met een eigen geschiedenis, natuur en cultuurhistorie.