22
okt

Een lieve klap voor je kop

Jan Geurtz

Tuinzigtlaan 11 | Breda, Aula Brabant om 14:00 uur.

Vanwege het overweldigende aantal geïnteresseerden is het helaas niet langer mogelijk om je aan te melden voor deze lezing.

Echter, we nodigen je graag uit om je via het onderstaande formulier aan te melden voor de reservelijst. Op deze manier kunnen wij je tijdig op de hoogte stellen mocht er nog ruimte beschikbaar komen.

 

Jan Geurtz is schrijver van een tiental boeken over spiritualiteit. Hij geeft cursussen in spirituele beoefening en is geïnspireerd door de Dzogchen-traditie, van het Tibetaans boeddhisme, en daarnaast door Advaita en Sufi.

In zijn lezing heeft Jan Geurtz het over zelfafwijzing, hoe dat ontstaat; over de identificatie met onze beknellende gedachten en emoties, over de illusie van af-gescheidenheid en hoe we ons daarvan kunnen bevrijden. Want In ieder mensenleven komen heftige gebeurtenissen voor en veelal verstoren deze gebeurtenissen onze innerlijke rust en belemmeren ze onze spirituele ontwikkeling

In deze lezing laat Jan zien dat ingrijpende gebeurtenissen ook benut kunnen worden voor een versnelde groei van spiritueel bewustzijn. Je kunt ze leren kennen als een ‘lieve klap voor je kop’ die je doet beseffen wie of wat je werkelijk bent, achter je aangeleerde zelfbeeld, je ego. Dit kan leiden tot het besef dat ons lijden in werkelijkheid niet-herkende liefde is die wacht om toegelaten te worden. Op deze middag neemt Jan je mee in zijn intrigerende wereld. Na de pauze zal hij ook ingaan op vragen uit het publiek.

Schrijf je hieronder in op onze reservelijst:

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Aantal personen

  Natuurlijk kunt u ook een groep mensen aanmelden. Neem hiervoor contact op met Lisianne Fennema via l.fennema@zuylen.nl.

  Aanmelden voor: