19
sep

Lezing Arthur Japin | Geluk een geheimtaal

Zuylen Uitvaartverzorging

Start bijeenkomst bij om 14:00 uur.

arthur-japin

Schrijver Arthur Japin trof ooit zijn vader huilend aan. Samen spraken ze toen over de angst voor de dood die zijn vader ervaarde. Zelf wacht Arthur nog altijd op dat gevoel. En toch hangt er een donkere wolk boven zijn leven. In zijn boeken ‘Zoals dat gaat met wonderen en ‘Geluk, een geheimtaal’ (2019) deelt hij in dagboekvorm zijn meest persoonlijke herinneringen en gevoelens. Hij laat voelen wat er achter zijn lach schuilgaat. Verdrongen herinneringen komen boven drijven en nieuwe feiten duiken op die een nieuw licht schijnen op de zelfmoord van zijn vader.

In zijn lezing verhaalt hij over rijke vriendschappen en schitterende liefdes, maar ook over zijn jarenlange depressie. Hoe je je levensvreugde verliest en het verleden je inhaalt. Hij tackelt clichés rondom zelfmoord en depressie en maakt het bespreekbaar. Een lezing voor iedereen die zich in een soortgelijke situatie bevindt of juist meer begrip bij zichzelf of een ander wil kweken.

Via deze pagina houden we je op de hoogte op welke manier we de lezing op 19 september zullen aanbieden.

 

    Voornaam

    Achternaam

    E-mail adres

    Telefoonnummer

    Natuurlijk kunt u ook een groep mensen aanmelden. Neem hiervoor contact op met Lisianne Fennema via l.fennema@zuylen.nl.