7
mrt

Lezing Manu Keirse

Zuylen Uitvaartverzorging

Start bijeenkomst bij om 14:00 uur.

manu_keirse

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist als het over rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en werden in vele talen vertaald.

Corona leidt niet alleen tot gezondheidsverlies, maar ook tot verlies van werk, inkomen, toekomstperspectief, sociale contacten en verlies van vertrouwen en veiligheid. Wat doen deze verlieservaringen met de mens? En hoe is het om eenzaam te sterven of beperkt afscheid te kunnen nemen van een dierbare in deze tijd?

Op dit moment deelt Manu Keirse zijn kennis en ervaring met de Belgische overheid inzake de wijze van aanpak en de gevolgen van de corona crisis, met de verwachting dat dit kan bijdragen tot meer inzicht in het menselijk gedrag en aan een wijziging van de koers.

Wij zijn heel blij dat wij hem bereid hebben gevonden om op zondag 7 maart om 14.00 een lezing te geven bij Zuylen Uitvaartverzorging. Via livestreaming kun je deze lezing bijwonen. Meld je hiervoor aan via onderstaand formulier. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging en een link waarmee je de lezing kunt volgen.

 

    Voornaam

    Achternaam

    E-mail adres

    Telefoonnummer

    Natuurlijk kunt u ook een groep mensen aanmelden. Neem hiervoor contact op met Lisianne Fennema via l.fennema@zuylen.nl.