27
nov

Open avond van nieuwe Aula De Baronie

Zuylen

Start bijeenkomst bij Aula De Baronie om 19:00 uur.

aula-de-baronie

Open avond van nieuwe Aula De Baronie

Uitvaarten worden steeds persoonlijker. De wensen van nabestaanden zijn diverser en alles behalve standaard. En terecht vinden wij bij Zuylen, want een uitvaart moet passen bij hoe iemand was. Sinds kort spelen we daar nóg beter op in met een nieuwe aula die elke sfeer kan creëren die je maar wenst. Uniek in Nederland.

Mocht je niet aan een uitvaart denken en Aula De Baronie betreden, dan vraag je jezelf even af waar je bent. Ben je in een theater, een concertzaal of een bioscoop? Met name dat laatste horen we veel terug, de achtermuur van Aula De Baronie bestaat namelijk uit een wandvullend beeldscherm.

Acht unieke sferen

Past een zee of strand mooi bij de overledene of  hield hij of zij meer van de Grote Kerk van Breda? Elke sfeer is mogelijk. Er is nu keuze uit acht unieke sferen die we heel rustig als film  afspelen. Wil je een geheel eigen beleving creëren? Zelfs dat is mogelijk. Een ding is zeker: het gevoel is overweldigend als je je voelt opgaan in het beeld.

De aula biedt ruimte voor 110 zittende gasten en er kunnen er een hoop staan. De sfeer van de ontvangstruimte en de aula is licht, open en modern en sluit aan bij jong en ouder publiek. Naast het bijzondere beeldscherm is er nog een prachtige eyecatcher: de lamp uit Milaan die schittert in het midden van de aula. Speciaal voor de familie en naasten is een kamer ingericht die direct toegang geeft tot de aula. Deze kleurrijke familiekamer voelt huiselijk aan en geeft ruimte om even op adem te komen voor de dienst begint.

Benieuwd naar Aula De Baronie?

Om de aula écht goed te beleven, nodigen we je uit voor een rondleiding op woensdag 27 november tussen 19.00 en 21.00 uur. Aanmelden voor deze rondleiding kan door het invullen van onderstaand formulier of bel met 076 – 521 68 77.

Voornaam

Achternaam

E-mail adres

Telefoonnummer

Aantal personen

Natuurlijk kunt u ook een groep mensen aanmelden. Neem hiervoor contact op met Lisianne Fennema via l.fennema@zuylen.nl.