30
jan

Theatervoorstelling GIF | Sarah Chorus

Zuylen Uitvaartverzorging

Start bijeenkomst bij om 14:00 uur.

gif-publiciteit

Op de begraafplaats waar hun enige kind ligt begraven ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst nadat ze zes jaar geleden uit elkaar zijn gegaan. De reden voor hun samenkomst is een brief waarin de herbegrafenis van hun zoon wordt aangekondigd omdat er gif in de bodem is gevonden.

Hoe ga je om met verlies en verdriet, als de wereld onder je voeten wankelt? Hoe verschillend zij zijn omgegaan met hun verlies wordt pijnlijk duidelijk. Hij heeft een nieuw leven opgebouwd in Frankrijk. Zij woont nog in hun oude huis en zoekt naar antwoorden in het verleden. Het zorgt voor een intense ontmoeting, waarbij ze allebei een manier zoeken om het verleden tot rust te laten komen. Een voorstelling over rouw, verlies en troost. Het is een ontroerend stuk, zonder loodzwaar te worden, maar met messcherpe teksten die soms tot op je bot gaan maar je ook laten smelten. Gif, is een toneeldialoog waarvoor Lot Vekemans in 2010 de Taalunie toneelschrijfprijs won. Meer info over de schrijfster: www.lotvekemans.nl

Aanmelden voor deze lezing is mogelijk vanaf maandag 1 november.

    Voornaam

    Achternaam

    E-mail adres

    Telefoonnummer

    Natuurlijk kunt u ook een groep mensen aanmelden. Neem hiervoor contact op met Lisianne Fennema via l.fennema@zuylen.nl.