27
feb

Een noodzakelijk gesprek | Mounir Samuel

Zuylen Uitvaartverzorging

Start bijeenkomst bij om 14:00 uur.

Mounir Samuel is politicoloog, bekroond journalist, theatermaker en auteur. Hij beweegt gracieus tussen verschillende werelden en weet zeer uiteenlopende disciplines naadloos met elkaar te verbinden. Ook zijn leven is grensoverschrijdend. Mounir is van Egyptisch-Nederlandse afkomst, verdiepte zich als overtuigd christen in de islam, reisde als correspondent de wereld door en maakte tot tweemaal toe een publieke coming out mee. Hij werd in het 100ste nummer van Winq (dec 2019) bekroond als changemaker of the decade. Eerder won hij in 2012 de Kleurrijke Prijs, de jury noemde hem ‘de personificatie van verandering, lef en vrijheid van meningsuiting’.

In zijn laatste boek ‘Noodzakelijke Gesprekken: reflecties op een nieuwe wereld’ gaat Mounir Samuel met zeer uiteenlopende mensen in gesprek over de grote vragen van het leven én deze tijd. Hij gaat geen taboe uit de weg en weet mensen in de ziel te raken. Dit hoopt hij ook bij Zuylen te doen. Op deze middag vertelt hij over zijn eigen relatie met rouw en verlies en gaat daarover graag in gesprek met jou. www.mounirsamuel.nl

Aanmelden voor deze lezing is mogelijk vanaf maandag 31 januari 2022.

    Voornaam

    Achternaam

    E-mailadres

    Telefoonnummer

    Natuurlijk kunt u ook een groep mensen aanmelden. Neem hiervoor contact op met Lisianne Fennema via l.fennema@zuylen.nl.