18
jun

Zoomen met Zuylen: stel al je praktische vragen over uitvaarten rond de coronacrisis

Zuylen Uitvaartverzorging

Start bijeenkomst bij online via Zoom om 11:00 uur.

Ik zit naast je

De komende weken willen we vanuit Zuylen Uitvaartverzorging extra aandacht schenken aan mensen die het, door overlijden van een dierbare, op dit moment extra zwaar hebben. Eens in de week dagen organiseren we daarom Zoomen met Zuylen. Een online plek waar we samenkomen, aandacht aan elkaar schenken en troost bieden. Ook organiseren we aparte sessies die wat praktischer van aard zijn omdat we ons kunnen voorstellen dat je ook functionele vragen hebt over corona en de uitvaartbranche. We bieden de sessies gratis aan en leggen je uit hoe gemakkelijk deze techniek werkt als je internet hebt. De sessies zijn met maximaal zes deelnemers en een of twee gespreksleiders van Zuylen Uitvaartverzorging.

Op woensdagen tussen 11.00 en 12.00 uur kun je alles vragen over de gevolgen voor uitvaarten tijdens de coronacrisis

Het is zo confronterend als je iemand bent verloren en je nu door corona en social distance nog maar met weinig, of zelfs geen, mensen kunt afspreken. Zelfs een gewoon kopje koffie of een glas wijn met iemand drinken, zit er even niet in voor de meesten. Daarom komen we tijdens Zoomen met Zuylen een uurtje samen op het internet. Het programma ‘Zoom’ zorgt voor een persoonlijke sfeer. Je kunt elkaar zien, maar je kunt ook alleen via audio meedoen. Voor ons is het ook een experiment, maar deze tijd vraagt om creativiteit. Als je hieronder je gegevens achterlaat, nemen we contact met je op om de techniek toe te lichten en we checken voor de sociale veiligheid even wie je bent en waarom je mee wilt zoomen.

Voornaam

Achternaam

E-mail adres

Telefoonnummer

Natuurlijk kunt u ook een groep mensen aanmelden. Neem hiervoor contact op met Lisianne Fennema via l.fennema@zuylen.nl.