Bloemen en kaarten

Met bloemen kun je zoveel zeggen. Vaak meer dan met woorden. Maar vaak gebeurt het dat het een hele organisatie kan zijn de juiste bloemen op het juiste moment op de juiste plek te hebben.

Daarvoor hebben we bij Zuylen een handige oplossing. Op ons parkeerterrein bevind zich een heuse bloemenwinkel, Bloemist Koolen genaamd. Hier kun je terecht voor bloemen voor een uitvaart. Maar voor een bezoek aan de begraafplaats is hier ook van alles te vinden.

Duurzame keuze

Je ziet het steeds vaker. De vraag vanuit de familie aan de gasten om een losse bloem mee te nemen. Niet is dit alleen een mooi gebaar, maar het zorgt er ook voor dat de familie de bloemen achteraf gemakkelijk mee naar huis kan nemen. Een mooie ecologische gedachte ook omdat zo de bloemen een langer leven krijgen.

Ook losse bloemen zijn er vollop te verkrijgen bij onze bloemist. Uiterst handig wanneer je deze bijvoorbeeld vooraf bent vergeten te kopen of mogelijk in tijdsnoot zou zitten.

Kaarten voor de familie

Ook is het vaak een gewoonte als gast een kaart te overhandigen aan de familie. Bij de bloemenwinkel hebben ze een mooi assortiment kaarten aanwezig die je desgewenst voor een dienst nog kan aankopen.

Graag inspireren we je via deze pagina om alvast een beeld te hebben van de mogelijkheden.

Bloemist Koolen is alvast te bereiken via volgend telefoonnummer: 076-5220385 of email info@bloemisterijkoolen.nl