Afscheidsdienst

Afhankelijk van het aantal mensen dat afscheid wil nemen van de overledene, biedt Zuylen diverse opties. Zuylen beschikt over drie aula’s, elk met een eigen identiteit en een andere grootte voor gezelschappen van 25 tot ruim 500 personen.

Afscheidsdienst

Een afscheidsdienst bij Zuylen duurt gemiddeld 45 minuten.  Tijdens de dienst wordt de overledene op de meest persoonlijke manier herinnerd. Fijne sprekers, passende muziek, bloemen, kaarsen, foto’s en/of films ondersteunen een mooi afscheid. Op deze website hebben we pagina’s ingericht die jou inspiratie kunnen bieden. Zo kun je op de pagina ‘Uitvaartmuziek’ een keuze maken uit onze uitgebreide muziekcollectie.

Plechtigheid

Jouw uitvaartverzorger helpt bij het samenstellen van de plechtigheid. Hij of zij bekijkt samen met jou persoonlijke wensen en ideeën en stelt een draaiboek samen waarin staat wie wanneer spreekt en welke muziek er ten gehore wordt gebracht. Op de schermen in de aula is het mogelijk om foto’s en/of video’s te tonen. Mooie herinneringen bieden troost tijdens het nemen van afscheid. Omdat het door alle emoties lastig is om al jouw indrukken te verwerken, biedt Zuylen de mogelijkheid om geluid- en / of beeldopnames te maken van de afscheidsdienst. Zo kunt je alles na afloop nog eens rustig bekijken.