Condoleanceruimtes

Na de uitvaartplechtigheid biedt Zuylen verschillende ruimtes voor de condoleance. Van een traditionele koffiekamer tot een sfeervol grand-café . Omdat je maar één keer definitief afscheid neemt, helpen wij graag met het maken van een passende keuze. Zuylen heeft vijf verschillende condoleanceruimtes die variëren in grootte, geschikt voor 30 tot 300 personen. Hieronder zie je de verschillende ruimtes.

De Ontmoeting

Een van de nieuwste condoleanceruimtes van Zuylen is horeca-gelegenheid De Ontmoeting.
Deze moderne ruimte biedt plaats tot wel 300 personen en heeft een prachtige lichtinval.

 

Grand café

Voor een condoleance met een café-gevoel is het nieuwe grand café een aanwinst. Het intieme café heeft een mooie buitentuin en is geschikt voor 50 tot 150 personen.

‘t Haagje

De condoleanceruimte bij het kleine landhuisje ‘t Haagje (bij de ingang van het begraafpark via de Haagweg) is onze kleinste condoleanceruimte. De ruimte is met name geschikt om te zitten en biedt plaats aan zo’n 25 personen.

Oud Zuylen

Oud Zuylen is medio 2018 opgeleverd. Een gezellige donkere ruimte waar je teruggaat in de tijd. De inrichting doet je denken aan de meubels die bij (over)grootmoeder- en vader stonden. De ruimte is zo ingedeeld dat je er goed kunt staan maar ook fijn kunt zitten.

Koffiekamer De Oase

Dit is de nieuwste ruimte van Zuylen (april 2020). Hier kunnen zo’n 125 mensen in een groene oase samen komen.

Lees meer over deze afscheidsruimte

Condoleren familie

Vroeger was de traditie dat familie en directe nabestaanden bleven staan om de condoleance van alle bezoekers in ontvangst te nemen. Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat de familie alle aanwezigen aan het einde van de plechtigheid bedankt voor de aanwezigheid en steun. Tijdens de samenkomst in de condoleanceruimte kan de familie dan rustig gaan zitten. Dat is vaak geen overbodige luxe na alle hectiek en emoties van de dagen rond het overlijden.

Condoleren

Een condoleance duurt gemiddeld 60 minuten maar kan ook worden uitgebreid. De condoleance kan helemaal volgens jouw wens worden ingevuld. Zo kunt je jouw eigen muziek laten afspelen en kiezen uit verschillende catering-arrangementen (zie onze kaart). Bespreek de mogelijkheden met jouw uitvaartverzorger.