Condoleance mogelijkheden

De condoleance na de plechtigheid is een belangrijk onderdeel van het afscheid. Het biedt de gasten de gelegenheid om u persoonlijk te ontmoeten. Het is fijn als de condoleance qua locatie past bij de overledene. Dat geldt ook voor de catering. Voor de een zal koffie met cake of een broodje volstaan, bij de ander past een borrel met luxe hapjes beter.

De condoleance

Omdat u maar één keer definitief afscheid neemt, helpen wij met het maken van de best passende keuze. Een goed uitgangspunt is de vraag in welke ambiance u en uw gasten zich prettig voelen. Zuylen heeft vijf condoleanceruimtes die variëren in grootte, sfeer en stijl. waaronder sinds mei 2017 een prachtig grand-café.

Catering uitvaart

Welke van onze ruimtes u ook boekt, wij verzorgen met onze uitgebreide horeca-mogelijkheden ieders wens qua smaak en budget. Hieronder enkele ideeën.

Benieuwd naar onze kaart?

Blader De kaart van Zuylen 2020 eens rustig door. Uw uitvaartverzorger helpt u natuurlijk ook met het maken van de juiste keuze. Voor meer informatie over onze kaart kunt u bellen met 076 - 521 94 53.