Contact na overlijden

Een afscheid regelen is een zware taak. Naast de vele emoties die een overlijden met zich meebrengt, is er ook veel te regelen. Het is fijn als je dan kunt terugvallen op iemand die een hoop zorgen uit handen neemt. Een professionele uitvaartverzorger helpt je hierbij.

Welke uitvaartverzorger bel ik?

Nadat de huisarts en de directe omgeving van de overledene zijn geïnformeerd, is het belangrijk om op zoek te gaan naar een geschikte uitvaartverzorger. Zo heeft Zuylen zes uitvaartverzorgers in dienst die jou kunnen helpen, of je nu wel of niet verzekerd bent.

Een uitvaartverzorger helpt met alles wat je rondom een overlijden moet regelen. Van de aangifte van overlijden tot een uitvaart die tot in de puntjes geregeld is. Het is fijn als je een klik hebt met deze persoon. Wanneer je samen op een prettige manier een afscheid kunt regelen, dan helpt dat uiteindelijk bij het rouwproces.

Zuylen en uitvaartverzorgers

In Breda en omstreken is Zuylen een bekende naam voor veel uitvaartondernemingen en hun verzorgers. Zuylen beschikt over een crematorium, een begraafpark, aula’s voor de dienst en mooie faciliteiten voor een condoleance. Jouw uitvaartverzorger kan je hier alles over vertellen.