Crematie regelen

Bij het regelen van een crematie komt veel kijken. Het is een zware taak. Wat voor afscheidsdienst past bij de overledene en welke gasten zijn er welkom voor de dienst en tijdens de condoleance? En hoe verloopt een crematieproces nu eigenlijk, wat gebeurt er met de as daarna? Jouw uitvaartverzorger is er na een overlijden om deze en andere vragen te beantwoorden en om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Crematorium Breda

Zuylen is het enige crematorium in Breda en heeft de volgende gemeenten als voornaamste verzorgingsgebied: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Dongen, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze-Rijen, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen en Zundert. Ook reikt ons gebied ver tot in België.

Crematorium Zuylen

Crematorium Zuylen beschikt over verschillende aula’s en condoleanceruimtes, elk met een eigen karakter en gelegen in de prachtige groene omgeving van ons begraafpark. Zowel kleine als grote gezelschappen (ruim 500) zijn welkom voor het nemen van een passend afscheid. Een afscheidsdienst is mogelijk op elke dag van de week, óók op zondag. Wens je liever een dienst in de avonduren? Ook dat kan. Op deze website vind je verschillende sfeerimpressies van ons crematorium. Zo heropenden we onlangs (september 2017) onze grootste aula en realiseerden we een heus grand-café voor condoleances. Ben je benieuwd hoe onze ruimtes er in het echt uitzien? Jouw uitvaartverzorger kan in overleg een rondleiding verzorgen.

Indien je vragen hebt, maar niet beschikt over een uitvaartverzorger, neem dan gerust contact op met een van onze behulpzame medewerkers van het informatiecentrum. Bel 076 -521 94 53 of stuur een mail naar info@zuylen.nl.