Ontvangst van familie en gasten

Op de dag van de crematie doen de medewerkers van Zuylen er alles aan om alle gasten op hun gemak te stellen. In het bijzonder u als familie natuurlijk. De ervaring leert dat directe nabestaanden van de overledene het fijn vinden om een half uur voor aanvang van de dienst samen te zijn in een familiekamer. Zuylen beschikt over twee familiekamers waar we u uiteraard van alles kunnen voorzien wat u nodig heeft op dat moment. De andere gasten worden in de tussentijd persoonlijk ontvangen door onze medewerkers in een van onze ontvangstruimten.

                                                                                                          Onze warme familiekamers vangen u op voor aanvang van de dienst.

Schriftelijk condoleren

In de ontvangstruimte hangt een beeldscherm. Het is mogelijk om hierop een foto of een filmpje van de overledene te tonen. Daarnaast is er de mogelijkheid om schriftelijk te condoleren. Uw uitvaartverzorger zorgt ervoor dat u nog dezelfde dag alle schriftelijke condoleances krijgt. Zo kunt u op elk moment nog eens nagaan wie de uitvaartdienst heeft bijgewoond en welke gasten u eventueel een bedankje wenst te sturen.

Familie overledene

Zodra de dienst aanvangt, heten wij de gasten welkom in de aula. De familie zit in de meeste gevallen al vooraan in de aula, tenzij zij de overledene bij aanvang van de dienst zelf naar binnen willen brengen.