Urnen

Urnen zijn er in veel materiaalsoorten, kleuren en modellen. Zuylen beschikt over een grote collectie urnen. Wanneer je de as komt ophalen ontvang je deze standaard in een 100% biologisch afbreekbare urn. Ons crematorium heeft ervoor gekozen om vanaf 2017 het gebruik van duurzame urnen te bevorderen. De urn bieden we kosteloos aan en bestaat uit houtstof, suiker en natuurlijke vezels.

De duurzame urn

De urn is 100% biologisch afbreekbaar. Als de urn wordt begraven, vergaat deze na verloop van tijd. De stoffen worden opgenomen in de aarde en de natuur krijgt op deze manier terug wat ze eerder gegeven heeft.

100% biologisch afbreekbare urn

Sierurnen

Wens je een andere urn? Dat kan ook. Zuylen beschikt over een grote collectie urnen. Van moderne roestvrijstalen urnen tot keramieken urnen. Ook urnen in materialen als glas, hout en marmer hebben wij. Bij de aanschaf van een urn is het belangrijk dat je weet waar de urn komt te staan: binnenshuis of buiten. Buiten kan de urn in een columbarium (urnenmuur) worden geplaatst. Bijzetten in een graf kan ook. Deze overwegingen zijn van invloed op de materiaalkeuze van de urn.

 

Columbarium Zuylen

Advies geschikte urn

Zuylen geeft jou deskundig advies. In de brochure Antwoord op vragen over Asbestemming zie je verschillende modellen met uitleg. Wij snappen dat je de urn misschien in het echt wilt zien. Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers die hierin gespecialiseerd zijn: mail naar info@zuylen.nl of bel 076-521 94 53.