GreenLeave

Een duurzame uitvaart met GreenLeave

Duurzaam leven is voor steeds meer mensen vanzelfsprekend. Een keuze voor het milieu levert immers een bijdrage aan een goede samenleving voor iedereen. Nu en in de toekomst. Stichting GreenLeave en uw uitvaartverzorger maken het mogelijk om een uitvaart duurzaam in te vullen.

Welke duurzame keuzes kunt u maken?

Er zijn inmiddels volop mogelijkheden die minder belastend zijn voor het milieu en die juist iets toevoegen aan de uitvaart. GreenLeave biedt producten en diensten aan op basis van natuurlijke materialen en duurzaamheid. Met enkele eenvoudige keuzes maakt u de uitvaart een stuk milieuvriendelijker en niet noodzakelijk duurder. Laat u inspireren op de website van GreenLeave. Samen geven we vorm aan een duurzame toekomst.

'De Makers' van een duurzame uitvaart

Vanaf september 2017 kunt u een unieke online videoserie volgen, gemaakt in opdracht van GreenLeave. In de video's laten de makers van duurzame producten en diensten hun ambacht zien. Op deze manier willen we mensen inspireren en informeren over de verschillende duurzame mogelijkheden. De trailer van deze videoserie kunt u hieronder bekijken.