Nadenken over uw afscheid

Afscheid met een ziel

Hoe wilt u later worden herdacht? Zoals u bènt, toch? Niet beter of slechter, mooier of lelijker, meer of minder. Maar als de mens die u in de spiegel ziet. Met al uw kwaliteiten en tekortkomingen, uw overtuigingen en onzekerheden. Het zou mooi zijn als uw uitvaart recht doet aan het leven dat u heeft geleid. Afscheid met een ziel, noemen we dat bij Zuylen.

Een uitvaart gaat niet zo zeer over de dood, denken wij, een uitvaart gaat over het leven. Daarom stimuleren wij mensen om er nú over na te denken, in het volle leven. Hierover nadenken, lijkt misschien best zware kost. Maar dat is het vooral voor uw nabestaanden, als u er níet over heeft nagedacht. Bovendien kan niemand uw afscheid zo goed regisseren als uzelf. En Zuylen helpt u daar graag bij. Zo hebben we een online Afscheids Assistent: www.afscheidmeteenziel.nl Zet een pot thee (of schenk een glas wijn in) en ga er eens goed voor zitten. Alleen, of liever samen met uw naasten. Uw afscheid verdient een ziel.

Wilsbeschikking

Wilt u liever een tastbaar document om uw wensen in vast te leggen? Vraag dan, geheel voor niets, onze wilsbeschikking aan. Een prettig werkschrift waarin we u op weg helpen met het maken van de keuzes die bij u passen. U kunt de wilsbeschikking opvragen door een mailtje te sturen naar communicatie@zuylen.nl.

Sparren met een uitvaartverzorger

Zuylen Uitvaartverzorging heeft zes uitvaartverzorgers in dienst die niet alleen beschikbaar zijn na een overlijden, maar juist ook daarvoor. Wanneer u de behoefte voelt om eens samen met een van onze uitvaartverzorgers te sparren over uw afscheid, neem dan gerust contact op via info@zuylen.nl of rechtstreeks via een van hen. Maak kennis met hen.