Nadenken over jouw afscheid

Afscheid met een ziel

Hoe wil je later worden herdacht? Zoals jij bent, toch? Niet beter of slechter, mooier of lelijker, meer of minder. Maar als de mens die je in de spiegel ziet. Met al jouw kwaliteiten en tekortkomingen, overtuigingen en onzekerheden. Het zou mooi zijn als jouw uitvaart recht doet aan het leven dat je hebt geleid. Afscheid met een ziel, noemen we dat bij Zuylen.

Een uitvaart gaat niet zo zeer over de dood, denken wij, een uitvaart gaat over het leven. Daarom stimuleren wij mensen om er nú over na te denken, in het volle leven. Hierover nadenken, lijkt misschien best zware kost. Maar dat is het vooral voor de nabestaanden, als jij er niet over hebt nagedacht. Bovendien kan niemand jouw afscheid zo goed regisseren als jijzelf. En Zuylen helpt daar graag bij. Zo hebben we een online Afscheids Assistent: www.afscheidmeteenziel.nl Zet een pot thee (of schenk een glas wijn in) en ga er eens goed voor zitten. Alleen, of liever samen met jouw naasten. Jouw afscheid verdient een ziel.

Wilsbeschikking

Liever een tastbaar document om jouw wensen in vast te leggen? Vraag dan, geheel voor niets, onze wilsbeschikking aan. Een prettig werkschrift waarin we jou op weg helpen met het maken van passende keuzes. Deze wilsbeschikking is op te vragen door een mailtje te sturen naar communicatie@zuylen.nl.

Sparren met een uitvaartverzorger

Zuylen Uitvaartverzorging heeft zes uitvaartverzorgers in dienst die niet alleen beschikbaar zijn na een overlijden, maar juist ook daarvoor. Wanneer je de behoefte voelt om eens samen met één van onze uitvaartverzorgers te sparren over jouw afscheid, neem dan gerust contact op via info@zuylen.nl of rechtstreeks via één van hen. Maak kennis met hen.