Voor een overlijden

Vooraf nadenken over uw eigen uitvaart kan een zware kost zijn. Echter kan niemand uw afscheid zo goed bepalen als u zelf, en precies dat maakt het zo ontzettend belangrijk. De dood is onlosmakelijk verbonden met het leven. Met de hulp van Zuylen Uitvaartverzorging willen wij deze lastige en vaak emotionele taak gemakkelijker maken. Dit kan door er nu al over te praten samen met u en uw naasten. 

Uitvaartwensen vastleggen

Wat betekent uw eigen uitvaart? Hoe wilt u worden herdacht door uw geliefden? Lastige vragen, die nóg lastiger te beantwoorden zijn door nabestaanden. U kent u zelf het allerbest, daarom is het vastleggen van een wilsbeschikking of codicil vaak rustgevend voor familie of vrienden. Doordat uitvaartwensen vooraf worden vastgelegd, wordt de uitvaart persoonlijker. Dit noemen wij afscheid met een ziel, een afscheid met zo veel mogelijk persoonlijke wensen en details. Een uitvaart gaat om het leven, niet zo zeer over de dood. Dat willen wij bij elke uitvaart laten zien.

Wat kost een uitvaart?

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten van een uitvaart. Onze uitvaartverzorgers maken tijdens een kennismakingsgesprek een kostenbegroting voor u. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent en worden onprettige verrassingen vermeden. De begroting is gebaseerd op een vast aannametarief aangevuld met verdere uitvaartwensen.

Meer informatie nodig?

Wij begrijpen dat het regelen van een uitvaart veel energie kost en gepaard gaat met veel lastige vragen die in u opkomen. Ook wanneer u voor iemand anders een uitvaart regelt begeleiden we u zorgvuldig in dit proces.

Komt u liever langs voor een persoonlijk gesprek? Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding. Het is goed om te weten dat Zuylen geen verzekeraar is, maar uitvaartverzekeringen van andere uitvaartorganisaties kunnen wel worden gebruikt bij Zuylen Uitvaartverzorging.