Voor een overlijden

Vooraf nadenken over jouw eigen uitvaart kan een zware kost zijn. Echter kan niemand jouw afscheid zo goed bepalen als jijzelf, en precies dat maakt het zo ontzettend belangrijk. De dood is onlosmakelijk verbonden met het leven. Met de hulp van Zuylen Uitvaartverzorging willen wij deze lastige en vaak emotionele taak gemakkelijker maken. Dit kan door er nu al over te praten samen met jou en jouw naasten. 

Uitvaartwensen vastleggen

Wat betekent jouw eigen uitvaart? Hoe wil je worden herdacht door jouw geliefden? Lastige vragen, die nóg lastiger te beantwoorden zijn door nabestaanden. Jij kent jezelf het allerbest, daarom is het vastleggen van een wilsbeschikking of codicil vaak rustgevend voor familie of vrienden. Doordat uitvaartwensen vooraf worden vastgelegd, wordt de uitvaart persoonlijker. Dit noemen wij afscheid met een ziel, een afscheid met zo veel mogelijk persoonlijke wensen en details. Een uitvaart gaat om het leven, niet zo zeer over de dood. Dat willen wij bij elke uitvaart laten zien.

Wat kost een uitvaart?

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten van een uitvaart. Onze uitvaartverzorgers maken tijdens een kennismakingsgesprek een kostenbegroting voor je. Hierdoor weet je meteen waar je aan toe bent en worden onprettige verrassingen vermeden. De begroting is gebaseerd op een vast aannametarief aangevuld met verdere uitvaartwensen.

Meer informatie nodig?

Wij begrijpen dat het regelen van een uitvaart veel energie kost en gepaard gaat met veel lastige vragen die in je opkomen. Ook wanneer je voor iemand anders een uitvaart regelt begeleiden we jou zorgvuldig in dit proces.

Kom je liever langs voor een persoonlijk gesprek? Wij nodigen je van harte uit voor een rondleiding. Het is goed om te weten dat Zuylen geen verzekeraar is, maar uitvaartverzekeringen van andere uitvaartorganisaties kunnen wel worden gebruikt bij Zuylen Uitvaartverzorging.