Zelf uw uitvaart regelen

Een uitvaart regelen is een ingrijpend proces waarbij veel dingen in een snel tempo geregeld moeten worden. Daarnaast staat de opdrachtgever voor veel keuzes. Begraven of cremeren? Wat zijn de kosten? Op welke locatie(s) moet het plaatsvinden? We zien dat steeds meer mensen nadenken over hun eigen afscheid. En terecht, het is namelijk een hele verlichting wanneer er voor het overlijden al veel geregeld is. Daar komt bij dat niemand, behalve u, een persoonlijk inbreng kan geven.

De regie zelf in handen nemen

De persoonlijke inzichten en wensen worden vaak gedeeld met naasten voor een overlijden. Dat is prettig, want op die manier wordt een goed beeld voor een passende uitvaart gecreëerd. Familie en geliefden vinden het vaak prettig om de wensen van de overledene te verwerken met hun eigen persoonlijke inzichten. Zuylen Uitvaartverzorging geeft u alle vrijheid in het maken van keuzes die passen bij de wens van de overledene en diens nabestaanden. Natuurlijk leggen we u alle keuzes voor. Denk aan vervoer, de bloemen, muziek en beelden tijdens het afscheid en andere persoonlijke wensen.

Begeleiding van Zuylen Uitvaartverzorging

Wij begrijpen heel goed dat nabestaanden zelf moeite en energie willen investeren in het regelen van een uitvaart. En wanneer het nodig is, dan zijn wij er voor u. Zuylen Uitvaartverzorging verzorgt zelf al vele jaren uitvaarten en weet daarom precies welke begeleiding in het proces nodig is. Uiteraard bepaalt u de details waar u waarde aan hecht. Onze uitvaartverzorgers zijn er om al deze details zorgvuldig in te passen bij de uitvaart.

Onze faciliteiten

Door verdriet is het vaak lastig de bomen door het bos te zien. Om verwarring te voorkomen, bieden wij bij Zuylen alles aan onder een dak. Denk hierbij aan het vervoer, de verzorging, afscheidskamers die 24 uur toegankelijk zijn, aula’s met verschillende sferen, intieme ruimtes voor een afscheidsdienst en condoleance-ruimtes in de vorm van een koffiekamer of café. Zuylen is de enige uitvaartverzorger in West-Brabant met alle faciliteiten op één locatie. Heeft u zelf al voor ogen wat de wensen zijn qua uitvaart? Of juist niet? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze uitvaartverzorgers.