Mijn uitvaart…

stel ik steeds bij

Mijn eigen afscheid? Na veel verschillende vormen van afscheid gezien en georganiseerd te hebben blijf ik dit beeld bijstellen. Van groots en uitbundig, tot klein en intiem.

Als uitvaartverzorger is het heel mooi om nabestaanden bij te staan, behulpzaam en ondersteunend te zijn. Op die manier kan ik helpen om een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen.  Of het nu heel traditioneel moet zijn of juist niet, alles is mogelijk. Als het maar past bij de persoon waar men afscheid van moet gaan nemen. Het bijstaan, behulpzaam en ondersteunend zijn doe ik het liefst door niet te veel op de voorgrond te treden.

Het is dan ook niet zozeer mijn eigen afscheid dat ik centraal wil stellen, maar van de overledenen en de families die ik begeleid. Omdat ik erg van de natuur hou adviseer ik nabestaanden graag over duurzame uitvaartmogelijkheden. Er is zoveel mogelijk op dat gebied, dat juich ik toe. Omdat een keuze voor het milieu een bijdrage levert aan een goede samenleving voor iedereen. Nu en in de toekomst.

Wil je weten hoe jóuw uitvaart recht doet aan wie je bent?

Pierre Sprangers

p.sprangers@zuylen.nl, 076-5216877

Lees de blogs van onze medewerkers

Vragen en advies verdienen

persoonlijke aandacht

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar