Op onze actualiteitenpagina vind je de laatste informatie over de impact van corona op onze dienstverlening.
Heb je specifieke vragen, neem dan contact met ons op via info@zuylen.nl of 076 – 521 94 53

  Bij overlijden (24/7): 076 521 68 77

Een waardig afscheid.


Hoe wil je later worden herdacht? Zoals je bènt, toch? Niet beter of slechter, mooier of lelijker, meer of minder. Maar als de mens die je in de spiegel ziet. Met al je kwaliteiten en tekortkomingen, je overtuigingen en onzekerheden. Afscheid met een ziel, noemen we dat bij Zuylen.

De uitvaartverzorger

voor een afscheid
met een ziel

Een uitvaart gaat niet zo zeer over de dood, denken wij. Het is juist mooi als een uitvaart recht doet aan het leven dat je hebt geleid. Afscheid met een ziel, noemen we dat bij Zuylen.

Als enige uitvaartverzorger in West-Brabant heeft Zuylen alle faciliteiten onder één dak: van mortuarium en opbaarkamers tot diverse aula’s, een crematorium en een begraafpark. En verzekerd of niet, bij ons ben je van harte welkom. Daarom is Zuylen dé uitvaartverzorger van West-Brabant.

Ik zoek

inspiratie voor
een afscheid

Ik wil een

uitvaart regelen

Ik kom

als gast naar een uitvaart

Na een upgrade van al onze ruimtes kunnen we nu (medio 2020), tegemoetkomen aan élke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid? Bekijk de sfeerimpressie van alle ruimtes bij Zuylen.

Bekijk en beleef

de sfeer van onze ruimtes

Video

Betekenisvolle
bijeenkomsten

Laatste
nieuws

Vraag gratis aan

het Leefschrift van Zuylen

Stilstaan bij je afscheid hoeft niet zwaar te zijn, want eigenlijk gaat je afscheid over je leven. Het Leefschrift van Zuylen daagt je uit om stil te staan bij het leven dat je leidt, bij de lessen die je hebt geleerd en de ervaringen die je wilt delen. Ook biedt het schrift ruimte om je uitvaartwensen vast te leggen.

Met het Leefschrift geef je geliefden een groot cadeau. Want je levensverhaal biedt mooie inspiratie voor jouw laatste afscheid, waarin zij -net als jij- recht willen doen aan je leven.