Uitvaartmuziek voor een persoonlijk afscheid

Uitvaartmuziek zorgt voor een bijzonder randje aan het afscheid van je dierbare. Vaak zijn het de liedjes op de uitvaart die je nog doen denken aan de persoon waarvan je afscheid hebt moeten nemen. Hoe dit stukje wordt ingevuld, is voor een ieder natuurlijk anders.

De één wil graag dat de uitvaart door zijn/haar favoriete nummers wordt begeleid, de ander laat de keuze aan nabestaanden over. Hier is natuurlijk geen goed of fout in. Bij Zuylen ondersteunen wij u in het kiezen van de uitvaartmuziek, mocht dit nodig zijn.

Uitvaartmuziek uitkiezen of aanleveren

Bij Zuylen beschikken we over een muziekcollectie met maar liefst meer dan 8.000 nummers. Deze liedjes kun je eenvoudig in het muziekboek uitkiezen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie en zo het juiste liedje vinden. Noteer de codes voor de muzieknummers en mail deze naar onze muziekkamer en/of vermeld deze in het draaiboek.

Niet in het muziekboek?

Als jouw muziekstuk niet in de collectie staat, kun je deze zelf bij ons aanleveren. Dit kan eenvoudig door het nummer als MP3-bestand op een usb-stick of cd te zetten of via het programma WeTransfer naar ons te versturen. Voor WeTransfer gebruik je ons e-mailadres aula@zuylen.nl. Mocht je het nummer niet in bezit hebben, dan kunnen wij deze ook voor je aankopen. Kosten hiervoor zijn €1,65 per muziekstuk.

Zuylen ondersteunt in alles

Afscheid nemen van een dierbare is het moeilijkste wat er is. We ondersteunen in alles wat geregeld moet worden, dus ook in muziek voor een uitvaart. Mocht je nog vragen hebben over uitvaartmuziek dan kun je ons telefonisch bereiken via 076 521 94 53 of door een mail te sturen naar aula@zuylen.nl.