Uitvaartwensen vastleggen

Stilstaan bij je afscheid hoeft niet zwaar te zijn. Het is vooral even wennen aan het idee, want eigenlijk gaat je afscheid over je leven. De balans opmaken, daar is helemaal niets mis mee. Dat doe je voor jezelf, maar zeker ook voor je naasten. Als uitvaartverzorger horen we te vaak de verzuchting van nabestaanden: We hebben geen idee hoe we de uitvaart moeten aanpakken. Hoe de overledene het zélf zou willen.

Daarom presenteert Zuylen Uitvaartverzorging het Leefschrift, dat je uitdaagt om stil te staan bij het leven dat je leidt. Bij de lessen die je hebt geleerd en de ervaringen die je wilt delen. Ook biedt het schrift ruimte om je uitvaartwensen vast te leggen.

Vraag gratis het Leefschrift van Zuylen aan

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Straatnaam + huisnummer

  Plaatsnaam

  Postcode

  Land

  Of download het Leefschrift digitaal

   

  Het Leefschrift

  Met het Leefschrift van Zuylen geef je geliefden een groot cadeau. Want je levensverhaal biedt mooie inspiratie voor jouw laatste afscheid, waarin zij -net als jij- recht willen doen aan je leven. Naast allerlei ‘saaie’ informatie stellen we veel vragen. Misschien voelt het als een interview, want dat ís het ook een beetje. Je kunt er eens voor gaan zitten aan je bureau, maar is het geen goed idee om het samen met familie of goede vrienden te doen? Je zult ongetwijfeld een hoop te bespreken hebben. Aan de slag dus! Zuylen Uitvaartverzorging biedt het Leefschrift gratis aan. Vul hier boven uw adresgegevens in en wij sturen een exemplaar naar je toe.

  Uiteraard gebruiken we je gegevens alleen voor het toesturen van het Leefschrift. Als je je e-mailadres hebt ingevuld, houden we je met onze nieuwsbrief op de hoogte over nieuws en activiteiten bij Zuylen.

  Persoonlijk gesprek

  Liever eens persoonlijk wat mogelijkheden doornemen? Onze uitvaartverzorgers nemen in een persoonlijk gesprek en in jouw tempo wensen met je door. Zij hebben hier veel ervaring in en zijn in staat om naast de regiefunctie juist ook te inventariseren wat jij wilt, of wat je juist niét wilt. Ieder leven is uniek en zo is ook ieder afscheid uniek en persoonlijk. Wij hebben oog voor het leven dat iemand heeft geleefd en hoe wij daaraan invulling kunnen geven tijdens het afscheid.

  Welke zaken wil je zelf regelen, welke taken wil je  samen met de uitvaartverzorger doen of wil je alles overlaten aan de uitvaartverzorger? Samen maken wij er een passend geheel van en zorgen er zo voor dat het een afscheid is dat recht doet aan de overledene. Juist deze combinatie van de ervaring van onze uitvaartverzorgers en je eigen wensen zorgt voor maatwerk.

  Vragen en advies verdienen

  persoonlijke aandacht

  Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

  Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar