Een uitvaart regelen

Een uitvaart regelen is een ingrijpend proces waarbij veel dingen in een snel tempo geregeld moeten worden. Je staat tijdens dit proces voor veel keuzes. Begraven of cremeren? Op welke locatie(s) moet het plaatsvinden? En wat zijn de kosten van alle wensen? De uitvaartverzorgers van Zuylen helpen je graag bij het vastleggen van alle wensen en begeleiden je van A tot Z tijdens dit volledige proces. Wij nemen de tijd voor jouw verhaal en helpen je op deze manier bij het regelen van een gepast afscheid. Zelf een uitvaart regelen doe je bij ons altijd samen.

Passende begeleiding

Wij begrijpen heel goed dat nabestaanden het regelen van een uitvaart zelf willen doen. En wanneer het nodig is, dan zijn wij er voor je. Zuylen Uitvaartverzorging in Breda verzorgt al vele jaren uitvaarten en weet daarom precies welke begeleiding er in het proces nodig is. Je hebt alle vrijheid in het maken van keuzes voor een gepast afscheid. Denk aan vervoer, de bloemen, muziek, beelden tijdens het afscheid en andere persoonlijke wensen. Uiteraard kunnen onze uitvaartverzorgers je ook voorzien van de nodige inspiratie.

Een uitvaart regelen bij Zuylen

Door verdriet is het vaak lastig de bomen door het bos te zien. Om verwarring te voorkomen, bieden wij bij Zuylen in Breda alles aan onder één dak. Wij kunnen je helpen bij het regelen van het vervoer, de verzorging, een afscheidskamer die 24 uur toegankelijk is, een passende aula met verschillende sferen, intieme ruimtes voor een afscheidsdienst en condoleanceruimtes in de vorm van een koffiekamer of café. Zuylen is de enige uitvaartverzorger in West-Brabant met alle faciliteiten op één locatie. Heb je zelf al voor ogen wat de wensen zijn qua uitvaart? Of juist niet? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze uitvaartverzorgers.

De regie zelf in handen nemen

Om zelf de regie in handen te houden, kun je je wensen voor je afscheid vastleggen. In een testament, wilsbeschikking of in het gratis Leefschrift van Zuylen. Met het Leefschrift van Zuylen geef je geliefden een groot cadeau. Want je levensverhaal biedt mooie inspiratie voor jouw laatste afscheid, waarin zij -net als jij- recht willen doen aan je leven. Hiermee voelt het regelen van een uitvaart een stuk minder zwaar. Naast allerlei ‘saaie’ informatie stellen we veel vragen. Misschien voelt het als een interview, want dat ís het ook een beetje. Je kunt er eens voor gaan zitten aan je bureau, maar het is ook een goed idee om het samen met familie of goede vrienden in te vullen. Je zult ongetwijfeld een hoop te bespreken hebben. Zuylen Uitvaartverzorging biedt het Leefschrift gratis aan. Vraag het aan.

Persoonlijk gesprek

Onze uitvaartverzorgers nemen in een persoonlijk gesprek en in jouw tempo wensen met je door. Zij hebben hier veel ervaring in en zijn in staat om naast de regiefunctie juist ook te inventariseren wat jij wilt, of wat je juist niét wilt. Ieder leven is uniek en zo is ook ieder afscheid uniek en persoonlijk. Wij hebben oog voor het leven dat iemand heeft geleefd en hoe wij daaraan invulling kunnen geven tijdens het afscheid. Welke zaken van de uitvaart wil je zelf regelen, welke taken wil je samen met de uitvaartverzorger doen of wil je alles overlaten aan de uitvaartverzorger? Samen maken wij er een passend geheel van en zorgen ervoor dat het een afscheid is dat recht doet aan de overledene.

Vragen en advies verdienen

persoonlijke aandacht

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar