Mijn eigen uitvaart? 

Daar wil ik zelf bij zijn

Misschien moet mijn afscheid gewoon bij mij thuis zijn, met pannen op het vuur en een kaarsje op tafel. Dat is voor iedereen een bekend beeld, want ik heb graag mensen om me heen. En doorgaans zet ik dan wat eten op tafel. Wie iets wil zeggen, krijgt de ruimte. Deze éne keer ben ik dan niet de uitvaartverzorger, maar laat ik het los en gewoon gebeuren.

Zorgen geeft me een goed gevoel. Dat vind ik heel dankbaar. Ik ben er graag voor mensen, als ze dat nodig hebben. In mijn werk bij Zuylen heb ik maar één doel: een troostrijk afscheid verzorgen dat past bij de overledene en de nabestaanden. Daar zet ik mij volledig voor in, wat er ook voor nodig is. Met liefde schakel ik tussen verschillende mensen en wensen. Wat is belangrijk voor hen? Waar hebben zij behoefte aan? Dat boven tafel krijgen, in de juiste persoonlijke vorm gieten en zorgen dat alles tot in de kleinste details klopt, is waar ik mijn voldoening uit haal. Dát geeft mijn werk glans.

Goed om te weten: onlangs haalde Ellen haar diploma als dementievriendelijke uitvaartverzorger. Een bijzonder specialisme. Wil je eens van gedachten wisselen met Ellen? Stuur haar een e-mail.

Wil je weten hoe jóuw uitvaart recht doet aan wie je bent?

Ellen Oostdam

e.oostdam@zuylen.nl, 076-5216877

Lees de blogs van onze medewerkers

Vragen en advies verdienen

persoonlijke aandacht

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar