Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart bij Zuylen Uitvaartverzorging is altijd maatwerk. Wij hanteren een vast starttarief en gaan daarna zorgvuldig aan de slag om een begroting op te stellen aan de hand van jouw wensen en financiële mogelijkheden. Samen overleggen we wat haalbaar is en op welke manier we de uitvaart gaan vormgeven.

Wanneer je te maken hebt met een beperkt budget of als je een eenvoudige uitvaart wenst, dan biedt Zuylen Uitvaartverzorging de mogelijkheid voor de basisuitvaart tegen een vaste prijs. Dit is € 2750,00 voor een crematie en € 3690,00 voor een begrafenis. In dit handige overzicht kan je zien wat hierbij is inbegrepen.

Een uitvaart vormgeven

Tijdens het eerste gesprek maken onze uitvaartverzorgers een begroting zodat ook keuzes kunt maken op basis van de mogelijke kosten die hieraan vastzitten. Alle tarieven worden transparant in beeld gebracht, zonder verrassingen achteraf.

Een uitvaart kun je zo uitgebreid maken als je wilt. Wel kent elke uitvaart vaste onderdelen met bijbehorende kosten. Denk aan kosten voor het verzorgen en opbaren van de overledene, maar ook aan kosten voor de uitvaartverzorger, rouwbrieven en een afscheidsbezoek. De keuze voor begraven of cremeren is daarbij van belang. Hieronder vind je daarom twee overzichten die globaal de kosten op een rijtje zetten.

De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van je persoonlijke wensen. Kies je voor een bijzondere kist, een afscheidskamer, speciaal rouwvervoer of luxe catering? Dan brengt dat vanzelfsprekend andere kosten met zich mee. Zuylen Uitvaartverzorging biedt een breed scala aan mogelijkheden. Onze uitvaartverzorgers laten deze mogelijkheden inclusief tarieven graag aan je zien en helpen je bij het vormgeven van een afscheid op maat.

Dit kost een uitvaart

De kosten van een uitvaart starten bij een vaste prijs van €2.750,00. Deze kosten kunnen enorm uiteenlopen en zijn grotendeels afhankelijk van de wensen. Toch kan je bij Zuylen Uitvaartverzorging voor ieder budget een gepast afscheid regelen.

Natuurlijk helpen we je graag bij het opstellen van een gerichte begroting op basis van je wensen. Neem hiervoor contact op met een van onze uitvaartverzorgers via 076-521 6877.

Vragen en advies verdienen

persoonlijke aandacht

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar