Afscheid met een Ziel

Als een dierbaar iemand overlijdt, komt er veel op je af. De vele emoties kunnen verwarrend zijn en het regelen van de uitvaart lijkt een onoverkomelijke opgave. Dat gevoel begrijpen de zes uitvaartverzorgers van Zuylen. Zij staan jou bij vanaf het moment van overlijden tot en met het allerlaatste afscheid en nemen ruim de tijd om samen met jou alle wensen op een rijtje te zetten. Het doel? Een uitvaart organiseren die recht doet aan het leven van de overledene.

Zuylen Uitvaartverzorging

Met kennis van zaken, gevoel voor jouw wensen en de aandacht die je op dat moment nodig hebt, is een uitvaartverzorger er om jou volledig te ontzorgen. Bij Zuylen Uitvaartverzorging heb je vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart één en dezelfde uitvaartverzorger als aanspreekpunt. Onze ervaring leert dat dat voor nabestaanden erg prettig werkt.

De uitvaartverzorgers van Zuylen Uitvaartverzorging

Zuylen Uitvaartverzorging heeft zes uitvaartverzorgers die allemaal even toegewijd zijn. Zij helpen je keuzes maken en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Misschien heb je door eerdere ervaringen, of gevoelsmatig, een voorkeur voor één van onze collega’s. Dit kun je altijd aangeven en wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Meer informatie over hen lees je hier.

Afscheid met een Ziel

De uitvaartverzorger coördineert alles en bewaakt het overzicht. Samen met jou en belangrijke andere naasten verzorgt hij of zij een afscheid dat eer doet aan de overledene. Afscheid met een Ziel noemen we dat. Zuylen Uitvaartverzorging is gevestigd in Breda op het terrein van Zuylen aan de Tuinzigtlaan 11. Zuylen beschikt over een crematorium, een begraafpark, verschillende aula’s voor de dienst en mooie faciliteiten voor een condoleance. Jouw uitvaartverzorger kan je hier alles over vertellen en de ruimtes laten zien.

De zes uitvaartverzorgers van Zuylen Uitvaartverzorging

Jouw eigen afscheid?

Het is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent. Toch worden jouw nabestaanden ooit geconfronteerd met de vraag hoe jouw afscheid er uit gaat zien. Weten zij wat jouw favoriete muziek is? Muziek en herinnering zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En heb je al nagedacht over het samenzijn achteraf? Dat kan natuurlijk met excellente koffie en de lekkerste cake van de ambachtelijke bakker. Maar ook een toast uitbrengen met een biertje en een bitterbal is echt niet zo raar meer. Onze uitvaartverzorgers kunnen juist nu al met jou in gesprek gaan en de verschillende mogelijkheden met je doornemen. Mail of bel met onze uitvaartverzorgers via uitvaartverzorging@zuylen.nl of 076 – 521 94 53