Een gepast afscheid regelen – een afscheid met een ziel. Bij Zuylen uitvaartverzorging helpen wij je hier graag bij. Doordat wij alle faciliteiten onder één dak hebben, kunnen wij je van begin tot eind helpen. Van een mortuarium en opbaarkamers tot diverse, recent geüpdatete aula’s. Wij kunnen je helpen bij het regelen van zowel crematies als begrafenissen. Of je nu wel of niet verzekerd bent, bij ons ben je van harte welkom.

 

Een uitvaart bij Zuylen

Bij Zuylen kan je uitvaartverzorging op maat verwachten. Wij luisteren graag naar alle wensen en bieden daarbij de nodige inspiratie en ondersteuning om een mooi afscheid te organiseren. Hierbij speelt tijd geen rol: onze uitvaartverzorgers nemen alle tijd voor jouw verhaal en brengen alle facetten samen voor een gepaste uitvaart.

Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een uitvaart? Wij hebben de praktische informatie voor je op een rij gezet. Je kunt daarnaast ook direct contact opnemen met ons. Onze uitvaartverzorgers helpen je graag verder.

Begrafenis of crematie

Je kunt bij Zuylen uitvaartverzorging zowel een begrafenis als een crematie regelen. Hierbij is alles mogelijk; van klein en intiem tot groot en uitgebreid. Wij beschikken over diverse aula’s, geschikt voor 30 tot 300 personen. Iedere aula is anders en kan op verschillende manieren, waaronder muziek en animaties, persoonlijk gemaakt worden. Van een traditionele koffiekamer tot een moderne ontmoetingsplek of een bruin café.

Contact met Zuylen uitvaartverzorging

Heb je vragen over onze uitvaartverzorging of kunnen wij je helpen bij het regelen van een afscheid met een ziel? Je kunt ons telefonisch bereiken op 076-5219453 of maak gebruik van ons contactformulier om een gratis adviesgesprek in te plannen.