Wat te doen na overlijden?

Wanneer iemand net is overleden, mag je eerst de tijd nemen om mensen, die voor jou belangrijk zijn, te informeren. Neem ook de tijd om bij je overleden dierbare te zijn, dit kan troostend werken. Als je zover bent kun je de huisarts inschakelen, deze zal de benodigde formaliteiten vervullen. Als je het fijner vindt om meteen een uitvaartverzorger te bellen, dan zijn onze uitvaartverzorgers 24 uur per dag bereikbaar en helpen je met alle praktische zaken die bij een overlijden komen kijken.  Zij staan voor je klaar en helpen je in deze emotionele tijd bij alles wat er komt kijken bij het regelen van de uitvaart.

Melden van overlijden

Het melden van een overlijden kan 24 uur per dag via telefoonnummer 076-521 68 77. Zuylen Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten voor iedereen, ongeacht de afkomst of geloofsovertuiging van de overledene. Ook maakt het niet uit of je wel of niet verzekerd bent.

Checklist na overlijden

Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht klaar voor al je vragen. Toch is het misschien fijn om een houvast te hebben in de vorm van een checklist. Deze lijst hebben we voor je samengesteld en bevat alle zaken waar je aan moet denken na een overlijden.

De uitvaartverzorgers van Zuylen Uitvaartverzorging

Bij Zuylen Uitvaartverzorging werken zes uitvaartverzorgers die alles op alles zetten om een afscheid vorm te geven dat recht doet aan het leven van de overledene. We noemen dat een 'afscheid met een Ziel'. Als een dierbaar iemand overlijdt, komt er veel op je af. De vele emoties kunnen verwarrend zijn en het regelen van een uitvaart lijkt een onoverkomelijke opgave. Het is fijn als je dan kunt terugvallen op een uitvaartverzorger die je zorgen uit handen neemt. Zij begrijpen dat gevoel als geen ander en nemen ruim de tijd om samen met jou alle wensen op een rijtje te zetten.

Wat doet een uitvaartverzorger?

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om. Lees meer over onze uitvaartverzorgers en de taken die zij hebben. 

Een afscheid regelen is een zware taak. Naast de vele emoties die een overlijden met zich meebrengt, is er ook veel te regelen. Het is fijn als je dan kunt terugvallen op iemand die een hoop zorgen uit handen neemt. Een professionele uitvaartverzorger helpt je hierbij.

Welke uitvaartverzorger bel ik?

Nadat de huisarts en de directe omgeving van de overledene zijn geïnformeerd, is het belangrijk om op zoek te gaan naar een geschikte uitvaartverzorger. Zo heeft Zuylen Uitvaartverzorging zes uitvaartverzorgers in dienst die jou kunnen helpen, of je nu wel of niet verzekerd bent.

Een uitvaartverzorger helpt met alles wat je rondom een overlijden moet regelen. Van de aangifte van overlijden tot een uitvaart die tot in de puntjes geregeld is. Het is fijn als je een klik hebt met deze persoon. Wanneer je samen op een prettige manier een afscheid kunt regelen, dan helpt dat uiteindelijk bij het rouwproces.

Zuylen en uitvaartverzorgers

In Breda en omstreken is Zuylen een bekende naam voor veel uitvaartondernemingen en hun verzorgers. Zuylen beschikt over een crematorium, een begraafpark, aula’s voor de dienst en mooie faciliteiten voor een condoleance. Jouw uitvaartverzorger kan je hier alles over vertellen.

Vragen en advies verdienen

persoonlijke aandacht

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar