Wat te doen bij overlijden?

Als iemand net is overleden mag u gerust de tijd nemen om mensen die voor u belangrijk zijn te informeren. Neem ook de tijd om eventueel bij de overledene te zijn. Als u zover bent kunt u uw huisarts in (laten) schakelen. De arts zal de benodigde formaliteiten vervullen. U kunt ook direct Zuylen Uitvaartverzorging bellen om de eerste zaken te bespreken. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we 24 uur per dag voor u klaar staan.

Afscheid regelen na overlijden

Een afscheid regelen is een zware taak. Naast de vele emoties die een overlijden met zich meebrengt, is er ook veel te regelen. Het is fijn als u dan kunt terugvallen op een uitvaartverzorger van Zuylen die u zorgen uit handen neemt. Deze uitvaartverzorger regelt in overleg met u wat er allemaal kan en mag na het overlijden.

Wat doet een uitvaartverzorger?

Van een goede uitvaartverzorger mag u verwachten dat deze al uw wensen inventariseert en deze vertaalt naar acties. Van de aangifte van overlijden tot een uitvaart die tot in de puntjes geregeld is. Zuylen heeft zes uitvaartverzorgers in dienst die u kunnen helpen. Of u nu wel of niet verzekerd bent.