Mijn uitvaart…

is een bewijs van liefde

Op de langste zomerdag in juni ben ik geboren en sindsdien hou ik van de zomer. Een stralend koningsblauwe lucht maakt mij een gelukkig mens. In mijn werk zeg ik altijd dat verdriet het bewijs van liefde is. Dat verandert het perspectief omtrent de dood. Laat ik daarom bij mijn eigen afscheid ook maar van dat idee uitgaan.

Ik hoop dat er veel mensen om me heen zullen zijn, veel dierbaren, want ik ben een gezelligheidsdier. Die mensen zullen verdrietig zijn, neem ik aan, maar hopelijk ook positief gestemd, zoals ik ook was. Wat ongeduldig misschien, maar ook daadkrachtig en puur. Daar zouden mensen over kunnen spreken tijdens mijn afscheid, uiteraard in de buitenlucht onder een blauwe hemel.

Maar de invulling is aan hen, ook qua muziek, want ik hou van allerlei soorten muziek. Ik wil graag dat het gezelschap proost op het leven, met een goed glas droge, witte wijn.

Wil je weten hoe jóuw uitvaart recht doet aan wie je bent?

Yvonne Jorissen

y.jorissen@zuylen.nl, 076-5216877

Lees de blogs van onze medewerkers

Vragen en advies verdienen

persoonlijke aandacht

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar