Rondleiding & Virtuele tour

Rondleiding

Zuylen Uitvaartverzorging geeft informatieve rondleidingen aan studenten, zorginstellingen en bedrijven. Ook particulieren die benieuwd zijn naar een kijkje achter de schermen heten wij van harte welkom.

De rondleidingen worden begeleid door één van onze uitvaartverzorgers. Hij of zij zal al jouw persoonlijke vragen beantwoorden. Vul hieronder jouw gegevens in en dan nemen wij contact met je op. Het is handig om aan te geven wat de aanleiding van je aanvraag is en met hoeveel personen je wil deelnemen aan de rondleiding.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Waarom wil je een rondleiding?

  Virtuele tour

  Jaarlijks verzorgen we bij Zuylen vele rondleidingen voor verschillende doelgroepen. Dat is niet vreemd, want zeg nou zelf, onze dienstverlening roept genoeg vragen op. Sterker nog, een overlijden en alles wat daarbij komt kijken, wekt ook nieuwsgierigheid. Daarom introduceren we vanaf nu ook een virtuele tour. Hiermee kun je vanuit huis ook een kijkje nemen bij Zuylen.

  Onze medewerkers leiden jou heel gemakkelijk rond. Met behulp van de pijltjes of de muis kun je 360 graden rondkijken op ons begraafpark, in het crematorium en in de gebouwen van Zuylen Uitvaartverzorging. Klik je op een blauwe button, dan kom je bij het volgende onderdeel. Tijdens de tour kom je ook een paar filmpjes tegen waarin een van onze medewerkers iets toelicht.

  Klik hier voor de virtuele tour.

  Heb je nog vragen of opmerkingen na het bekijken van de tour? Stuur gerust een e-mail naar communicatie@zuylen.nl