Afscheidskamers

Afscheidskamers (dag en nacht toegankelijk)

De naam zegt het eigenlijk al. Afscheid nemen van een overledene laat zich niet beperken binnen kantooruren. Daarom biedt Zuylen Uitvaartverzorging de mogelijkheid om op ieder moment van de dag én nacht bij jouw dierbare te zijn. Wij beschikken hiervoor over drie sfeervol en huiselijk ingerichte afscheidskamers die in april 2017 zijn vernieuwd.

24 uur per dag toegang

Als nabestaande krijg je gedurende de afscheidsperiode een sleutel waarmee je 24 uur per dag toegang hebt tot de kamer waarin jouw dierbare is opgebaard. Natuurlijk mag je de ruimte naar eigen smaak en met persoonlijke items van de overledene inrichten. Een favoriet schilderij, vloerkleed of de mooiste bos bloemen? Eigen spullen van de overledene zorgen voor een persoonlijk gevoel voor de nabestaanden die in onze afscheidskamers verblijven.

Onze gastvrouwen, -heren en uitvaartverzorgers staan tot jouw beschikking om samen met jou de afscheidskamer van jouw dierbare vorm te geven. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een kleine afscheidsdienst in intieme setting te houden in deze kamers.

De afscheidskamers

Hieronder tref je sfeerimpressies van de verschillende afscheidskamers.

afscheidskamer-1

Standaard opstelling

afscheidskamer-2-4

Ingericht met persoonlijke items

afscheidskamer-2
afscheidskamer-3-3
afscheidskamer-3
afscheidskamer-4

Vragen en advies verdienen

persoonlijke aandacht

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar