De uitvaartverzorgers van
Zuylen Uitvaartverzorging

Een uitvaartverzorger is de persoon die jou bijstaat vanaf het moment van overlijden tot en met het allerlaatste afscheid. Met kennis van zaken, gevoel voor jouw wensen en de aandacht die je op dat moment nodig hebt, is een uitvaartverzorger er om jou volledig te ontzorgen. Bij Zuylen Uitvaartverzorging in Breda heb je vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart één dezelfde uitvaartverzorger als aanspreekpunt. Onze ervaring leert dat dat voor nabestaanden erg prettig werkt.

Onze uitvaartverzorgers

Zuylen Uitvaartverzorging heeft zeven uitvaartverzorgers die allemaal even toegewijd zijn. Zij helpen je keuzes maken en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Misschien heb je door eerdere ervaringen, of gevoelsmatig, een voorkeur voor één van onze collega’s. Dit kun je altijd aangeven en wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Uitvaartverzorger

Ellen Oostdam

Uitvaartverzorger

Dennis Vrolijk

Uitvaartverzorger

Marc van Esch

Uitvaartverzorger

Yvonne Jorissen

Uitvaartverzorger

Pierre Sprangers

Uitvaartverzorger

Martine van der Linden

communicatie-zuylen

Uitvaartverzorger

Inge van der Linden

Wat doet een uitvaartverzorger?

Wanneer een dierbaar iemand overlijdt, komt er veel op je af. Tijdens deze emotioneel zware periode, moet er in korte tijd heel veel worden geregeld. Daarom is het fijn om een uitvaartverzorger naast je te hebben, die dit samen met jou doet. Naast het regelen van de uitvaart, biedt de uitvaartverzorger een luisterend oor. De uitvaartverzorger zal alles stap voor stap met jou doornemen. De ervaring leert dat nabestaanden vaak alles in een keer willen regelen. Dit is niet nodig. Juist in een periode die heel hectisch is, zijn wij er om de rust te bewaren.

Afscheid met een Ziel

De uitvaartverzorger coördineert alles en bewaakt het overzicht. Samen met jou en belangrijke andere naasten verzorgt hij of zij een afscheid dat eer doet aan de overledene. Afscheid met een Ziel noemen we dat. Zuylen Uitvaartverzorging is gevestigd in Breda op het terrein van Zuylen aan de Tuinzigtlaan 11. We beschikken over een crematorium, een begraafpark, verschillende aula’s voor de dienst en mooie faciliteiten voor een condoleance. Jouw uitvaartverzorger kan je hier alles over vertellen en de ruimtes laten zien.

Een uitvaartverzorger:

 • komt zo snel mogelijk bij je langs en geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat.
 • doet aangifte van overlijden.
 • bespreekt of je verzekerd bent.
 • stelt samen met jou het budget voor de uitvaart vast.
 • bespreekt waar de overledene wordt opgebaard. Thuis of liever in een huiselijke afscheidskamer bij Zuylen.
 • regelt de laatste verzorging.
 • kiest samen met de nabestaanden de kist uit.
 • geeft vorm en inhoud aan een uitvaartplechtigheid die recht doet aan de overledene. Denk aan de locatie voor de dienst, de muziekkeuze en het bepalen van de sprekers.
 • stelt van het rouwbericht en/of de rouwadvertentie op.
 • neemt de mogelijkheden voor de condoleance door: welke locatie past goed en wat serveren we aan de gasten?
 • zorgt er op de dag van de uitvaart voor dat alles tot in de puntjes verloopt.

'Hoe laat jij je kisten?'

Met zeven unieke grafkisten van zeven Bredase kunstenaars brengt Zuylen Uitvaartverzorging een boodschap naar buiten: Elke uitvaart vertelt haar eigen verhaal, geen vraag is te gek. Afscheid met een ziel, noemen we dat.

Zeven Bredase kunstenaars hebben een kist ontworpen volgens een van de kernthema’s die Zuylen een warm hart toedraagt: inclusiviteit, eenzaamheid, duurzaamheid, lokale wortels, religie, natuur en cultuur. Iedereen in West-Brabant zal in de komende maanden de campagne krijgen voorgeschoteld, door een mix van communicatiemiddelen en -momenten. 

Meer informatie over deze campagne vind je hier.

Kosteloos kennismaken

vraag een gesprek aan

Voel je de behoefte om eens over je afscheid te praten? Omdat het tijd is, of omdat je gewoon eens wilt weten wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart? Vraag dan kosteloos een gesprek aan met een van onze uitvaartverzorgers. Zij komen bij je langs of ontvangen je graag bij Zuylen Uitvaartverzorging.

Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Zuylen Uitvaartverzorging is gecertificeerd volgens het landelijk erkende keurmerk voor de uitvaartzorg. Daarom werken onze uitvaartverzorgers volgens de zes zekerheden van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Wat het keurmerk inhoudt, lees je hier.

Vragen en advies verdienen

persoonlijke aandacht

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar