Mijn uitvaart…

Een zonovergoten dag

“Ik ben graag in verbinding met mensen. Dat wil ik ook terugzien in mijn moment van afscheid. Ik wil dat de mensen die ik liefheb om me heen zitten en met elkaar herinneringen delen. Ik vind het belangrijk dat het afscheid ongedwongen, echt en persoonlijk is. Zo ben ik ook namelijk. Ik gun mijn dierbaren dat ze met een positief gevoel op mijn afscheid kunnen terugkijken en het hen troost biedt bij hun periode daarna.”

“Het lijkt mij mooi als die dag de zon schijnt. Het zou het mooiste zijn als mijn uitvaart op een lentedag is. Dat is de periode die ik het fijnst vind. Ik hou ervan als we van de kou naar de opkomende warmte gaan, dat de vogels fluiten.”

“Ik hoop herinnerd te worden als een open, positief ingestelde, betrokken vrouw. Dat mensen zeggen: Inge was er voor je als het nodig was. Ik sta graag klaar voor de mensen om me heen. Het zou mooi zijn als dat tijdens mijn uitvaart ter sprake komt.”

Wil je weten hoe jóuw uitvaart recht doet aan wie je bent?

Inge van der Linden

i.vanderlinden@zuylen.nl, 076-5216877

Lees de blogs van onze medewerkers

Vragen en advies verdienen

persoonlijke aandacht

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar