Duurzaamheid & MVO

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke thema’s bij Zuylen. Daarom zijn we mede-oprichter van de landelijke stichting GreenLeave. Deze stichting beoogt uitvaarten in Nederland te verduurzamen. Daarnaast zijn we regionaal aangesloten bij stichting Betrokken Ondernemers.

Hiermee leveren we een actieve bijdrage aan maatschappelijke organisaties door de inzet van kennis en kunde, menskracht en middelen, oftewel met hoofd, handen en hart.

Een duurzame uitvaart met GreenLeave

Duurzaam leven is voor steeds meer mensen vanzelfsprekend. Een keuze voor het milieu levert immers een bijdrage aan een goede samenleving voor iedereen. Nu en in de toekomst. Stichting GreenLeave en jouw uitvaartverzorger maken het mogelijk om een uitvaart duurzaam in te vullen.

Welke duurzame keuzes kun je maken?

Er zijn inmiddels volop mogelijkheden die minder belastend zijn voor het milieu en die juist iets toevoegen aan de uitvaart. GreenLeave biedt producten en diensten aan op basis van natuurlijke materialen en duurzaamheid. Met enkele eenvoudige keuzes maak je de uitvaart een stuk milieuvriendelijker en niet noodzakelijk duurder. Laat je inspireren op de website van GreenLeave. Samen geven we vorm aan een duurzame toekomst.