Online bijwonen

Het bijwonen van een uitvaart is van grote waarde voor de verwerking van een verlies, zowel voor de naasten als voor anderen die de overledene goed hebben gekend.

Alleen is het spijtig genoeg niet altijd voor iedereen mogelijk om ook aanwezig te zijn op het moment van de uitvaartdienst. Ben je bijvoorbeeld in het buitenland of lig je net op dat moment in het ziekenhuis? Of mogelijk slecht ter been?

Voor die mensen maken we het mogelijk om een uitvaartdienst van op een afstand toch mee te volgen via een live-stream. Onze aula’s zijn voorzien van een uiterst modern videoregistratiesysteem, waarmee onze aula medewerkers een uiterst sfeervolle videoregistratie voor je maken. Steeds met respect voor de privacy.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Voor de uitvaartdienst ontvangt de familie een activeringscode via email. Zelf kunnen zij deze code dan desgewenst doorgeven. Wanneer deze code dan de dag zelf ingevuld wordt op een inlogpagina kan de dienst live worden gevolg. De familie kan zelf aangeven wat er wel en niet wordt gefilmd.

De dienst is ook nog tot 30 dagen na datum terug te kijken.

Zelfs is het mogelijk om achteraf een DVD te bestellen van deze opname. Ook enkel een audio opname is mogelijk.