Werken in de uitvaartbranche

Werken in de uitvaartbranche is uniek en bijzonder. Het werken in deze sector vereist empathie, respect en professionaliteit. Je ondersteunt mensen in een van de meest kwetsbare momenten in hun leven. Het werken in de uitvaartbranche biedt je de kans om echt verschil te maken en steun te bieden in tijden van verdriet en verlies. 

Bijzonder en betekenisvol werk

Bij Zuylen Uitvaartverzorging is geen dag hetzelfde. Samen  streven we iedere dag weer naar waardevolle momenten die het verschil maken. Als team zijn we betrokken en gepassioneerd. We leren van elkaar en hebben de mogelijkheid om nieuwe kansen aan te pakken. 

Vacatures uitvaartbranche

Bij Zuylen helpen we mensen met het regelen van een bijzonder en gepast afscheid. Doordat wij alle faciliteiten onder één dak hebben, helpen we mensen van begin tot eind. Het werken bij Zuylen is dan ook erg divers. We bieden verschillende functies, waarbij ieder op zijn eigen manier een bijdrage levert aan een bijzondere uitvaart. Wanneer er vactures bij Zuylen Uitvaartverzorging vrijkomen kan dit dan ook erg divers zijn. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van deze vacatures. 

Medewerker begraafplaats

Als medewerker van de begraafplaats zorg je voor het maken van de graven, de infrastructuur en het groenonderhoud. Dit doe je voor onze elf begraafplaatsen in en rondom Breda.

Uitvaartverzorger

Uitvaartverzorgers en mortuariummedewerkers zorgen voor een uitvaart op maat.

Ondersteunende afdelingen

Het werken in de uitvaartbranche kan ook ondersteunend aan de uitvaarten en locaties zijn. Zo beschikken we bij Zuylen over een informatiecentrum en een financiële organisatie. 

Medewerker horeca

Als medewerker horeca draag je bij aan waardevolle en complete bijeenkomsten. 

Werken bij Zuylen

Het verloop onder onze medewerkers is erg laag. We werken allemaal graag bij Zuylen, het daadwerkelijk iets betekenen voor mensen vormt hiervoor een belangrijke reden. Wanneer er een vacature vrijkomt, plaatsen wij deze op de vacaturepagina op onze website en delen wij deze op onze social mediakanalen. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Dat kan naar communicatie@zuylen.nl.

FAQ

Welke opleiding heb je nodig om te kunnen werken in de uitvaartbranche?

Bij Zuylen bieden we verschillende functies in de uitvaartbranche. Er is dan ook geen specifieke opleiding die je altijd moet hebben om bij ons te kunnen werken. Vaardigheden als empathie, respect en passie voor het vak vinden wij uiteraard wel belangrijk. 

Is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen naar Zuylen?

Het is mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Deze kun je sturen naar communicatie@zuylen.nl. 

Hoe gaat de sollicitatieprocedure in zijn werk?

Solliciteren is mogelijk door te reageren op één van onze vacatures op de website of door het uitsturen van een open sollicitatie. Daarnaast kan het zijn dat je onze vacatures tegenkomt op Indeed. Wanneer we een evenuele match zien nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Vanuit hier gaan we kijken of de match er vanuit beide kanten is. 

Is het mogelijk om stage te lopen bij Zuylen?

Zeker! Wij bieden jaarlijks enkele stagiaires de kans om bij ons werkervaring op te doen. Stages variëren van uitvaartverzorging, mortuarium of crematorium tot communicatiemedewerker en andere ondersteunende functies.