Vraag gratis het Leefschrift van Zuylen aan…

Stilstaan bij je afscheid hoeft niet zwaar te zijn. Het is vooral even wennen aan het idee, want eigenlijk gaat je afscheid over je leven. De balans opmaken, daar is helemaal niets mis mee. Dat doe je voor jezelf, maar zeker ook voor je naasten. Als uitvaartverzorger horen we te vaak de verzuchting van nabestaanden: We hebben geen idee hoe we de uitvaart moeten aanpakken. Hoe de overledene het zélf zou willen.

Daarom presenteert Zuylen Uitvaartverzorging het Leefschrift, dat je uitdaagt om stil te staan bij het leven dat je leidt. Bij de lessen die je hebt geleerd en de ervaringen die je wilt delen. Ook biedt het schrift ruimte om je uitvaartwensen vast te leggen.

Het Leefschrift

Met het Leefschrift van Zuylen geef je geliefden een groot cadeau. Want je levensverhaal biedt mooie inspiratie voor jouw laatste afscheid, waarin zij -net als jij- recht willen doen aan je leven. Naast allerlei ‘saaie’ informatie stellen we veel vragen. Misschien voelt het als een interview, want dat ís het ook een beetje. Je kunt er eens voor gaan zitten aan je bureau, maar is het geen goed idee om het samen met familie of goede vrienden te doen? Je zult ongetwijfeld een hoop te bespreken hebben. Aan de slag dus!

Een gratis exemplaar ontvangen? Geef ons je adres door. 

Uitvaart BredaDienstverlening uitvaart