[/vc_column]
3
mrt

SOLO

Luna Zegers

Tuinzigtlaan 11 | Breda, Aula Brabant om 14:00 uur.

Zangeres, componiste en schrijfster Luna Zegers studeert in 2015 als allereerste niet-Spaanse in de geschiedenis af in flamenco-zang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona. Luna studeert eerder eveneens jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze in 2010 cum laude haar diploma behaalt. Begin 2017 verschijnt haar eerste album Entre Dos Mundos (Tussen Twee Werelden), waarop ze haar bestaan tussen Spanje en Nederland, tussen flamenco en jazz, en tussen leven en dood bezingt. De composities, teksten en arrangementen van alle composities op dit album zijn van Luna’s hand.

Ook in 2017 brengt Luna haar eerste boek uit, getiteld ‘SOLO‘. Deze autobiografie over Luna’s leven tot nu toe vertrekt vanaf haar onbezorgde jeugd, gaat langs verdrietige jaren waarin ze haar ouders en zus verloor aan ziektes, en komt uiteindelijk bij een periode van hernieuwde levenslust die haar in staat stelt om als eerste buitenlandse de officiële conservatoriumtitel in flamenco-zang te behalen. ‘SOLO’ is een combinatie van een familiekroniek, een reisverhaal en een verslag van een persoonlijke transformatie. Deze middag vertelt Luna ons haar verhaal aan de hand van zang en muziek.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Aantal personen

  Natuurlijk kunt u ook een groep mensen aanmelden. Neem hiervoor contact op met Lisianne Fennema via l.fennema@zuylen.nl.

  Aanmelden voor:

  Het aanmeldformulier wordt uiterlijk een maand voor de bijeenkomst geopend, tot die tijd is aanmelden nog niet mogelijk.