Aangenaam, ik ben Yvonne Jorissen!

Door Yvonne Jorissen | 5 maart, 2020,

Leuk dat ik even je aandacht heb. Mijn naam is Yvonne Jorissen en de afgelopen jaren heb ik geïnvesteerd in een opleiding en werkervaring in de uitvaartbranche. Inmiddels werk ik nu een klein half jaar als uitvaartverzorger bij Zuylen Uitvaartverzorging. Mensen om mij heen kennen mij als een spontane extraverte vrouw en stellen mij regelmatig de vraag waarom ik dit werk doe. Zo op het eerste gezicht vinden ze het verdriet, dat natuurlijk vaak bij een uitvaart komt kijken, niet bij mij als persoon passen. Hoogste tijd dus om uit te leggen waarom ik júist zo blij ben met deze baan bij Zuylen Uitvaartverzorging.

Het gaat niet om grote dingen, het gaat om het groot maken van kleine dingen.

In november 2016 heb ik afscheid moeten nemen van mijn moeder. Een mooi afscheid was het zeker, maar met de kennis en ervaring van nu, zie ik hoeveel meer mogelijk was geweest om de uitvaart extra persoonlijk te maken. Het zijn vaak de kleine dingen die een geliefde groot hebben gemaakt. En dat is nou precies waar ik met families naar op zoek ga. Door goed te luisteren met warmte en échte aandacht wil ik samen met de nabestaanden het afscheid van hun geliefde verzorgen. Een ‘afscheid met een ziel’ noemen we dat bij Zuylen Uitvaartverzorging.

Mocht je ooit eens van gedachten willen wisselen over jouw afscheid met een ziel (of dat van een geliefde), dan neem ik daar graag de tijd voor. Je kunt me bereiken via y.jorissen@zuylen.nl.

Yvonne Jorissen
Uitvaartverzorger