Nieuw: Zuylen Magazine

Door Communicatie Zuylen | 3 juli, 2018,

Vorige week is Zuylen Magazine verschenen: een magazine waarin we mensen willen inspireren om eens stil te staan bij het onvermijdelijke: het afscheid van dierbaren en uiteindelijk dat van jezelf. Misschien niet iets waar je direct toe geneigd bent, maar neem van ons aan: bijzonder waardevol.

Wat kun je lezen in Zuylen Magazine?

In de regionale uitvaartbranche is Zuylen met recht een instituut. De naam doet velen meteen denken aan de historische begraafplaats (sinds 1826) en het crematorium aan de westrand van Breda. Maar Zuylen verzorgt zelf ook al vele jaren uitvaarten. Zuylen Magazine neemt je mee in ons dagelijks werk: het verzorgen van betekenisvolle uitvaarten en het cremeren en begraven van overledenen. Ook heeft ons gebouw een fraaie facelift gekregen, daarvan geven we graag een indruk met prachtige fotografie. De verschillende persoonlijke verhalen maken de inhoud tot een echt magazine.

Een magazine ontvangen?

Natuurlijk sturen we graag een exemplaar toe. Stuur hiervoor een mailtje met adresgegevens naar communicatie@zuylen.nl. Nu al benieuwd? Digitaal bladeren kan ook, hiervoor gaat u naar Zuylen Magazine Digitaal.

 

Communicatie Zuylen
Lisianne Fennema - medewerker nazorg Zuylen Uitvaartverzorging