Nieuw op Park Zuylen: Natuurlijk begraven

Op ons park aan de Tuinzigtlaan zijn er al zoveel bijzondere en unieke vormen van begraven te vinden. Nu voegen we daar een originele nieuwe vorm aan toe: Natuurlijk begraven. Een vorm waarbij we twee belangrijke kwaliteiten van ons park mooi kunnen samenbrengen: diversiteit en service.

Biodiversiteit

Ons park beschikt momenteel al over een zeer grote variëteit aan bloemen, planten, bomen en ook diersoorten. Maar ook is het onderhoud van ons park al heel wat jaren op een duurzame en verantwoorde manier ingericht. Dit wil zeggen dat we in alles de diversiteit stimuleren en laten gedijen. Zo leggen we bijvoorbeeld bosplantsoenen aan op onze velden en plaatsen insectenhotels aan de wegen en lanen.

Service

Ons park wordt dagelijks onderhouden door een gedreven team hoveniers. Zij houden het park netjes in ieder seizoen en zorgen ook dat onze infrastructuur op orde blijft. Ook de grafmonumenten blijven steeds onder hun aandacht. Deze uitgebreide service op ons begraafpark wordt nog steeds gezien als een echte meerwaarde. Voor bezoekers en huurders van een monument.

Natuurlijk begraven

Maar nu hebben we dus een plek op ons park gecreëerd waar we nog meer zullen in gaan zetten op deze natuurlijke diversiteit in combinatie met de gekende service.

Ook zullen mensen op deze op deze plek de vrijheid krijgen om het grafmonument volledig naar eigen wens in te richten. Met of zonder grafsteen, een tuintje op de plek of zelfs een groter stuk grond. De mogelijkheden reiken hier zover de diversiteit en creativiteit ons brengt!

Begraven in een natuurlijk kader met de service van een begraafpark. Dit is wat Natuurlijk begraven bij Zuylen is.

Zijn er wensen of ideeën. We denken graag met je mee!

Om dit extra kracht bij te zetten maakte onze collega Hans voor op deze plek dit bijzonder fraaie bord.

 

Meer informatie over ons park: klik hier