Afscheidskamers

Afscheidskamers (dag en nacht toegankelijk)

De naam zegt het eigenlijk al. Afscheid nemen van een overledene laat zich niet beperken binnen kantooruren. Daarom biedt Zuylen Uitvaartverzorging de mogelijkheid om op ieder moment van de dag én nacht bij uw dierbare te zijn. Wij beschikken hiervoor over drie sfeervol en huiselijk ingerichte afscheidskamers die in april 2017 zijn vernieuwd.

24 uur per dag toegang

Als nabestaande krijgt u gedurende de afscheidsperiode een sleutel waarmee u 24 uur per dag toegang heeft tot de kamer waarin uw dierbare is opgebaard. Natuurlijk mag u de ruimte naar eigen smaak en met persoonlijke items van de overledene inrichten. Een favoriet schilderij, vloerkleed of de mooiste bos bloemen? Eigen spullen van de overledene zorgen voor een persoonlijk gevoel voor de nabestaanden die in onze afscheidskamers verblijven.

Onze gastvrouwen, -heren en uitvaartverzorgers staan tot uw beschikking om samen met u de afscheidskamer van uw dierbare vorm te geven. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een kleine afscheidsdienst in intieme setting te houden in deze kamers.

De afscheidskamers

Hieronder treft u sfeerimpressies van de verschillende afscheidskamers.

afscheidskamer-1

Standaard opstelling

afscheidskamer-2-4

Ingericht met persoonlijke items

afscheidskamer-2
afscheidskamer-3-3
afscheidskamer-3
afscheidskamer-4