Opbaren & Verzorgen

Verzorgen

Na het overlijden komen onze ervaren medewerkers naar u toe om de overledene thuis te verzorgen of brengen hem/haar over naar de verzorgingsruimte van ons mortuarium. Deze ruimte is volledig uitgerust om de overledene in alle rust te verzorgen.

Dit houdt in dat hij of zij gewassen, aangekleed en zodanig verzorgd wordt dat een waardig en respectvol afscheid mogelijk is. Onze medewerkers kunnen dit voor u doen, of wellicht wilt u hierbij helpen. Dit kan zowel in de eigen huiselijke omgeving of bij ons in de verzorgingsruimte. U bent hier helemaal vrij in.

Rituele bewassing

Ook wanneer een rituele bewassing gewenst is kunt u bij ons terecht. Onze verzorgingsruimte is hiervoor volledig ingericht.

Opbaren

Waar uw dierbare verblijft tot de dag van het afscheid bepaalt u. Ons uitvaartcentrum, een verzorgingstehuis of de eigen woning. Voor iedere situatie beschikken wij over de faciliteiten om dit naar uw wens te realiseren.

Uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum komt u op afspraak op bezoek. In samenspraak met de uitvaartverzorger of gastheer/-vrouw van het uitvaartcentrum plant u één of meerdere bezoeken in op een tijdstip dat u past. U bezoekt uw dierbare in één van onze sfeervol ingerichte afscheidskamers. Wist u dat deze kamers ook te bespreken zijn als 24-uurs afscheidskamer?

Thuis opbaren

Wanneer de situatie het toelaat kan uw dierbare thuis of in het verzorgingshuis verzorgd en opgebaard worden. Onze ervaren medewerkers beschikken over alle kennis en materialen om dit netjes in de eigen omgeving voor u te realiseren. Zo kan de overledene op zijn of haar eigen bed opgebaard worden, of op een koelbed dat wij in de woning plaatsen.