Opbaren & Verzorgen

Verzorgen

Na het overlijden komen onze ervaren medewerkers naar jou toe om de overledene thuis te verzorgen of brengen zij hem/haar over naar de verzorgingsruimte van ons mortuarium. Deze ruimte is volledig uitgerust om de overledene in alle rust te verzorgen.

Dit houdt in dat hij of zij gewassen, aangekleed en zodanig verzorgd wordt dat een waardig en respectvol afscheid mogelijk is. Onze medewerkers kunnen dit voor jou doen, of wellicht wil je hierbij helpen. Dit kan zowel in de eigen huiselijke omgeving of bij ons in de verzorgingsruimte. Je bent hier helemaal vrij in.

Rituele bewassing

Ook wanneer een rituele bewassing gewenst is kun je bij ons terecht. Onze verzorgingsruimte is hiervoor volledig ingericht.

Opbaren

Waar jouw dierbare verblijft tot de dag van het afscheid bepaal jij. Ons uitvaartcentrum, een verzorgingstehuis of de eigen woning. Voor iedere situatie beschikken wij over de faciliteiten om dit naar jouw wens te realiseren.

Uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum kom je op afspraak op bezoek. In samenspraak met de uitvaartverzorger of gastheer/-vrouw van het uitvaartcentrum plan je één of meerdere bezoeken in op een tijdstip dat jou past. Je bezoekt jouw dierbare in één van onze sfeervol ingerichte afscheidskamers. Wist je dat deze kamers ook te bespreken zijn als 24-uurs afscheidskamer?

Thuis opbaren

Wanneer de situatie het toelaat kan jouw dierbare thuis of in het verzorgingshuis verzorgd en opgebaard worden. Onze medewerkers beschikken over alle kennis en materialen om dit netjes in de eigen omgeving voor jou te realiseren. Zo kan de overledene op zijn of haar eigen bed opgebaard worden, of op een koelbed dat wij in de woning plaatsen.

Team

Steeds staat ons gedreven, professionele en integere team van ons mortuarium klaar om jou bij te staan.

Team Mortuarium Zuylen Uitvaartverzorging

Vragen en advies verdienen

persoonlijke aandacht

Een goede uitvaartverzorger luistert goed naar jouw wensen en bespreekt ook de eventuele wensen die de overledene had. Deze wensen goed vertalen naar adequate acties, dáár draait het om.

Vragen of advies nodig? Bel vrijblijvend naar