Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart bij Zuylen Uitvaartverzorging is altijd maatwerk. Wij hanteren een vast starttarief en gaan daarna zorgvuldig aan de slag om een begroting op te stellen aan de hand van jouw wensen en financiële mogelijkheden. Samen overleggen we wat haalbaar is en op welke manier we de uitvaart gaan vormgeven.

Begroting uitvaart

Tijdens het eerste gesprek maken onze uitvaartverzorgers een begroting zodat je meteen ziet waar je aan toe bent. Alle kosten en tarieven worden op die manier transparant in beeld gebracht, zonder verrassingen achteraf. Hieronder geven we een idee wat de kosten zijn van een reguliere uitvaart en van een basisuitvaart.

Kosten van een uitvaart

Een uitvaart kun je zo uitgebreid maken als je wilt. Wel kent elke uitvaart vaste onderdelen met bijbehorende kosten die we graag met je delen. Denk aan kosten voor het verzorgen en opbaren van de overledene, maar ook aan kosten voor de uitvaartverzorger, rouwbrieven en een afscheidsbezoek. De keuze voor begraven of cremeren is daarbij van belang. Hieronder vind je daarom twee overzichten die globaal de kosten op een rijtje zetten.

Globale kosten voor een crematie

Globale kosten voor een begrafenis

De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van je persoonlijke wensen. Kies je voor een een bijzondere kist, een afscheidskamer, speciaal rouwvervoer of luxe catering? Dan brengt dat vanzelfsprekend andere kosten met zich mee.

Kosten van een basisuitvaart

Wanneer je te maken hebt met een beperkt budget of als je een eenvoudige uitvaart wenst, dan biedt Zuylen Uitvaartverzorging de mogelijkheid voor de basisuitvaart tegen een vaste prijs van €2.275,00.

Uit welke onderdelen deze basisuitvaart bestaat, lees je in dit overzicht.

Natuurlijk helpen we je graag bij het opstellen van een gerichte begroting op basis van je wensen. Neem hiervoor contact op met een van onze uitvaartverzorgers via 076-521 6877.