Begrafenis regelen

Begrafenis regelen

Een begrafenis regelen is een zware taak. Naast de vele emoties die een overlijden met zich meebrengt, is er ook veel te regelen. Het is fijn als je dan kunt terugvallen op een uitvaartverzorger van Zuylen die op ervaren wijze een hoop zorgen uit handen neemt.

Wat doet een uitvaartverzorger?

Van een goede uitvaartverzorger mag je verwachten dat deze al jouw wensen inventariseert en ze vertaalt naar acties. Van de aangifte van overlijden tot een begrafenis die tot in de puntjes geregeld is. Zuylen heeft zes uitvaartverzorgers in dienst die jou kunnen helpen. Of je nu wel of niet verzekerd bent. Bel voor advies gerust naar: 076-521 68 77.

Welke begraafplaats?

In Breda en omstreken is Zuylen een bekende plek voor uitvaarten. Zuylen beschikt over een crematorium, een begraafpark, aula’s voor de afscheidsdienst en mooie faciliteiten voor een condoleance.

Naast begraafpark Zuylen, beheert onze stichting nog 10 andere begraafplaatsen in en om Breda en regelt daar de begrafenissen.

Via jouw uitvaartverzorger of via ons informatiecentrum kun je daar nadere informatie over krijgen.

Maak kennis met de

begraafplaatsen in en om Breda

Zuylen beheert 11 begraafplaatsen in en om Breda. Elke begraafplaats heeft een eigen karakter en biedt verschillende mogelijkheden tot begraven.

Ontdek de 11 begraafplaatsen die Zuylen beheert. Elk met een eigen geschiedenis, natuur en cultuurhistorie.