Oud Zuylen 1826

We heten je welkom in onze kleinschalige maar misschien ook meest knusse condoleanceruimte Oud Zuylen genaamd. Misschien niet meteen wat je zou verwachten van een condoleanceruimte, want wanneer de eikenhouten deuren van Oud Zuylen openen lijk je een heus bruin café binnen te stappen. De naam Oud Zuylen 1826 verwijst naar het jaartal dat de Begraafplaats (toen nog R.K. Begraafplaats Zuylen) is opgericht.

Café van Zuylen

Voor de verbouwing in 2018 was het Bossche schoonmetselwerk al aanwezig en samen met de foto’s aan de muur uit de jaren 70 waren zij een inspiratie voor de nieuwe stijl. Een gezellig bruin café met kleedjes op de tafel, overal donkere eiken lambrisering en sfeervolle schemerlampen. Zelfs een tap is aanwezig!

Sfeer van weleer

Verschillende zitmogelijkheden dragen bij aan de sfeer van een café. Een zitje bij de schouw, barkrukken aan een bar, verschillende tafels en stoelen en genoeg staanplaatsen zijn aanwezig. Ook is er aangrenzend een eigen patio aanwezig en kunnen bij mooi weer deuren naar buiten open. Ons verbaast ook steeds weer de verraste reactie van onze jongere bezoekers. Kan het zo ook?

Biertje en bittergarnituur

Ook in Oud Zuylen serveren wij tal van drank- en eetmogelijkheden. Van het traditionele kopje koffie met een worstenbroodje, tot aan een biertje met een verscheidenheid aan borrelgarnituren. Zie hier onze uitgebreide kaart van Zuylen.

Voor gasten die een dieet volgen of een allergie hebben, kunnen we iets passends verzorgen. We horen het graag!

We denken aan het milieu

In onze condoleanceruimtes denken we steeds na over duurzame oplossingen. Zo gieten we bijvoorbeeld overgebleven flessen water niet leeg in de gootsteen, maar bewateren we er onze buitenplanten mee. Het afval in onze keuken proberen we zoveel mogelijk te scheiden. Ook proberen we samen met onze gasten er voor te zorgen dat bestelde producten goed afgestemd worden op de te verwachte gasten, zodat er zo min mogelijk verspilling is.

Intiem afscheid

Oud Zuylen is ook zeer goed in te richten voor een intiem afscheid, mogelijk samen met de overledene. Ook hier kan de muziekinstallatie en de ongedwongen sfeer een goede toevoeging bieden.

Kortom een ruimte met unieke mogelijkheden. Niet meteen voor ieder gezelschap geschikt, maar deze ruimte laat vooral ook zien dat bij Zuylen de waaier aan mogelijkheden en sferen oneindig is. Voor iedereen een uitvaart met een ziel!

Oud Zuylen is rechtstreeks te bereiken vanuit Aula De Baronie.

Meer informatie?

Onze medewerkers lichten graag alle mogelijkheden toe. Neem contact op via 076-521 9453.

Bekijk en beleef

de sfeer van Zuylen

Elke gewenste sfeer voor een afscheidsdienst en condoleance is mogelijk. Kies je voor intiem, hou je van modern, of wil je juist een persoonlijke twist geven aan een afscheid?